Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Maroon 5 ft. Wiz Khalifa - Payphone

2012.05.10. 23:30 engyus

Maroon_5_-_Payphone.jpgA tavalyi év egyik legfelkapottabb és legtöbbet játszott slágere volt a Maroon 5 és Christina Aguilera közös felvétele, a Moves Like Jagger. Pedig koránt sem ugyanolyan típusú dal volt, mint amit Adam Levine-től és bandájától megszokhattunk. Ennek ellenére bejött a váltás a zenekarnak, és ezzel a pörgős electro-pop dallal világszerte a toplisták élére törtek. A nyár folyamán új albummal jelentkezik a Maroon 5, melynek első kislemezdala visszatért a jól ismert stílushoz és hangulathoz.

Április 16-án jelent meg a Payphone c. dal, melyben az amerikai rapper, Wiz Kalifa is közreműködik. Az újdonság április 24-én került fel a rádiók lejátszási listáira, azóta pedig egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A közepes tempójú pop rock ballada rövid idő alatt vált világszerte közkedveltté. Bár a dalszöveg átlagos, és már-már közhelyes, a rajongóknak úgy látszik mégis tetszik Adam és társainak legújabb felvétele, amihez természetesen Wiz Kalifa is hozzájárult. Az elmúlt egy hónapban máris rengeteg feldolgozás készült a dalból, melyek szinte ellepték a You Tube oldalát. Ezen kívül a dal hamar a slágerlisták élmezőnyébe került, amivel valószínűleg sokat segít a június 26-án megjelenő, Overexposed címet viselő negyedik Maroon 5 albumnak.

A mai napon került bemutatásra a felvétel zenei videója, melyben Adam Levine és Wiz Kalifa is szerepel. Az igen csak akciódúsra sikeredett klipben szokás szerint Adam van a főszerepben, ismételten egy dekoratív hölgy társaságában. A videóban élethű bankrablást, lövöldözést, és izgalmas autós üldözést is láthatunk, amit valószínűleg sok munkával készített el a stáb. Azt kell mondjam, jó klip lett, főleg ha a mostanában kiadott videókat nézzük. De számomra abszolút érthetetlen a kisfilm sztorija. Persze lehet hogy túl késő van, és túl fáradt vagyok, de valahogy nem igazán sikerül összerakni, hogy miért is változik "Rambová" egy unalmas aktakukac. Kicsit a hős motívum és a személyi kultusz is túlzásokba esik, de mindenesetre a dal és a klip is ajánlott kategória!

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek maroon 5 ft wiz khalifa payphone maroon 5 ft wiz khalifa payphone klippremier maroon 5 ft wiz khalifa payphone official music video marron 5 payphone klip maroon 5 wiz khalifa payphone music video premier új maroon 5 klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr754501385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása