Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger

2011.08.09. 10:16 engyus

Június végén nagy örömmel írtam a Maroon 5 és Chrtistina Aguilera közös felvételéről, a Moves Like Jagger című dalról. Nos nemrég hivatalosan is megjelent a felvétel, és a mai napon végre debütált az újdonság zenei videója is. Aki még nem hallotta a dalt, az mindenképpen hallgassa meg, mert megéri!

Adam Levine és Christina Aguilera együtt zsűriztek az NBC, idén indult legújabb tehetségkutatójában, a The Voice címet viselő műsorban. Valószínűleg éppen itt, a kulisszák mögött döntötték el, hogy közös felvételt készítenek. A dal június 21-én jelent meg, valamint ugyanezen a napon debütált a nagyközönség előtt is, a The Voice döntőjében. Azóta az is kiderült, hogy az újdonság nem a Maroon 5 következő albumán, hanem a nagysikerű Hands All Over egy újra kiadott változatán kap majd helyet, mint az album legújabb és egyben ötödik kislemeze.

A dal hamar nagy kedvenc lett, ahogyan azt várni is lehetett. Az amerikai Billboard Hot 100-as listáján rögtön egy nyolcadik hellyel mutatkozott be, ami az együttes 2007-ben kiadott Makes Me Wonder című dala óta a legjobb helyezést jelenti. Ugyanez igaz Christinára is, hiszen a 2008-ban kiadott Keeps Getting Better óta, a Grammy-díjas énekesnő sem nagyon járt a Top 10 közelében.

A dal modern hangzása talán kissé szokatlan lehet azoknak, akik ismerik a Maroon 5 stílusát. Ugyanis a rockbanda ezúttal egy igazi popslágert gyártott disco és electro elemekkel felvértezve. Persze ettől még igazán jól sikerült a Moves Like Jagger c. dal. A Jonas Akerlund által rendezett zenei videó ma debütálhatott, amiben még a dalban is szereplő Rolling Stones ikon, Mick Jagger is felbukkan, még ha csak archív felvételeken is. A klipből három változat került fel az internetre, melyek azonban nem sokban különböznek egymástól.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus maroon 5 ft christina aguilera moves like jagger maroon 5 christina aguilera moves like jagger új dal maroon 5 christina aguilera moves like jagger official music video maroon 5 christina aguilera moves like jagger klippremier maroon 5 christina aguilera moves like jagger video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr763136350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása