Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Flo Rida - Let It Roll & "Hey Jasmin"

2012.06.21. 21:48 engyus

Flo-Rida-Wild-Ones-2012-Album-Tracklist.jpgA nemrég kicsiny hazánkban is felbukkanó Flo Rida ontja magából az újabbnál újabb felvételeket. Good Feeling és Wild Ones című dalai a közelmúlt legnagyobb slágerei voltak. De azt hiszem, hogy ezeket a dalokat senkinek sem kell bemutatnom. Ahogyan az amerikai rapper legújabb slágerét, ami szintén olyan népszerű mostanság, mint az imént említett másik két dal. A Wild Ones c. Flo Rida album harmadik kislemezeként érkezett meg tavasszal a Whistle c. felvétel. Ugye a Ti fejetekben is elindult a dallam? Ezt hatásvadász popszakma már csak ilyen.

Az énekes... de maradjunk inkább a rapper titulusnál, továbbra sem pihen, hiszen a három bombasláger után lehet hogy itt a következő. A hónap elején minden előjel nélkül egy új klipet jelentetett meg, Hey Jasmine címen. A szexuálisan igen csak túlfűtött dalról és klipről nem igazán találtam releváns információkat. És lehet hogy az én szemem rossz, de a Wild Ones c. album dalai között sem bukkantam rá a szóban forgó felvételre. Na de nem is erre gondoltam az előbb. A potenciális slágerszerzemény a Let It Roll címet kapta. Szokásos felépítés jellemzi a dalt. Elektronikus zene, vokális alappal melyet természetesen nem Flo Rida énekel. Aztán jön az elmaradhatatlan rap is, ami már szeretett előadónknak is megy. A klipben szerencsére nem szerepel a TV2 által csak "amerikai izomkolosszusnak" nevezett zenész. Helyette egy bizonyos Keith Apicary fura személye és szórakoztató tánctudása vonja el a figyelmünket 3 perc 46 másodpercig. Valamiért azt érzem, sokat fogjuk még hallani ezt a dalt is. A sikerhez nem is kell más mint egy jól bevált rapper, trendi elektronikus zene, egy idiótának kinéző internetes celeb és csinos lányok. Készüljetek, hiszen a Let It Roll második résszel is rendelkezik!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music flo rida klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek flo rida let it roll klippremier flo rida let it roll official music video flo rida let it roll videoklip flo rida let it roll flo rida hey jasmine official music video flo rida hey jasmine klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr424601987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása