Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

LMFAO - Sorry For Party Rocking

2012.03.02. 16:18 engyus

Sorry_for_Party_Rocking_-_Single.pngElőször nem is igazán akartam írni az LMFAO legújabb agymenéséről, de aztán láttam hogy egyre népszerűbb a február végén bemutatott videoklip. Aztán félretettem a potenciális anyagok közé és ott is fejtettem. Végül egy kicsit megkésve, de eszembe jutott így most kerül bemutatásra. Az elektronikus zenét játszó amerikai duó igazából 2010-ben került a figyelem középpontjába, amikor is közreműködtek David Guetta, Gettin Over You c. slágerében. Persze a korábban megjelenő I'm In Miami Bitch c. daluk is népszerű volt, az igazi ismertség talán mégis Guetta dalával kezdődött. Ezt követően adták ki második stúdióalbumukat, Sorry For Party Rocking címmel, ami az elmúlt évben igazi bombasikerként hódította meg a világot.

Azt hiszem senkinek sem kell már bemutatni a Party Rock Anthem és a Sexy And I Know It c. slágereket. Elképesztően népszerű, közkedvelt és örült dalokról van szó, amelyek az electro pop nagyjai közé emelték az LMFAO-t. A banda második albumáról eddig négy kislemez jelenhetett meg. A legújabb január 17-én, a az albumelnevezéssel megegyező Sorry For Party Rocking címen. A korábbi felvételekhez hasonló dalhoz egy a korábbiakhoz hasonló, őrült klip készült. A felvétel zenei videójában felcsendülnek a már említett slágerek népszerű dallamai és a videóban olyan sztárok is vendégszerepelnek, mint David Hasselhof és Christopher Reid.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus lmfao music videos új klipek lmfao sorry for party rocking lmfao sorry for party rocking klippremier lmfao sorry for party rocking official music video lmfao sorry for party rocking video lmfao sorry for party rocking single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr184284762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása