Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Pixie Lott - Kiss The Stars

2012.01.11. 00:24 engyus

pixie-lott-kiss-the-stars.jpgÉppen az elmúlt napokban esett szó Pixie Lottról. De akkor nem saját dalról volt szó, hiszen Tinchy Stryder, Bright Lights c. felvételében közreműködött. Most azonban már tényleg a fiatal énekesnő körül forog minden, ugyanis megérkezett Pixie legújabb dala és klipje.

A bájos brit énekesnő 2009-ben tűnt fel a Mama Do című slágerével. Elbűvölő mosolyával, remek hangjával és nem utolsó sorban remek dalaival rögtön sokunk szívébe lopta magát. Turn It Up címen kiadott debütáló albuma igazi slágergyűjtemény lett, így nem csoda hogy újra kiadásra kerülhetett. Pixie Lott második albuma tavaly november 11-én jelenhetett meg Young Foolish Happy címen. Az All About Tonight és a What Do You Take Me For c. kislemezdalokat most pedig egy újabb single követi. Január 29-én jelenhet meg hivatalosan Pixie Lott legújabb dala és második nagylemezének harmadik kislemeze, a Kiss The Stars c. felvétel. Az újdonság zenei videója ma debütálhatott a világhálón és remélhetőleg hamarosan a zenecsatornákon is találkozhatunk vele.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók pixie lott napi music slágergyanús engyus music videos új klipek pixie lott kiss the stars pixie lott kiss the stars official music video pixie lott kiss the stars klippremier pixie lott kiss the stars klip pixie lott kiss the stars single pixie lott kiss the stars új dal kiss the stars

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr693533647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása