Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Tinchy Stryder ft. Pixie Lott - Bright Lights

2012.01.05. 22:39 engyus

A Kwasi Danquah III név valószínűleg nem valami sokatmondó így első olvasatra. Sőt! Másodikra sem. Bevallom, én sem tudnám kit takar ez a rejtélyes elnevezés ha nem lenne a Google a barátom. Nos kedves olvasók Kwasi Danquah III nem más, mint Tinchy Stryder, akinek neve már jóval ismertebb. A 25 éves brit zenész az afrikai Ghánában született és 9 éves koráig ott is élt. Majd ezt követő gyermekéveit már Londonban töltötte, és mai is itt éli életét.

Talán eddig 2009-es Take Me Back c. szerzeménye volt a legsikeresebb, ami a brit toplista 3. helyéig jutott, de számtalan neves előadó oldalán működött már közre. Nem csak szólóban hanem több formációban is aktívan közreműködik. Ilyen együttesek a Ruff Sqwad és a jóval ismertebb Roll Deep. A fiatal zenész sok mindennel foglalatoskodik a zenén kívül is, jelenleg pedig negyedik stúdióalbumán dolgozik, ami valamikor 2012 folyamán fog megjelenni. A Full Tank címet viselő albumról eddig két kislemezdal jelent meg, az első Spaceship, a második pedig Off The Records címmel. Utóbbiban egyébként Calvin Harris is közreműködött. A hamarosan érkező harmadik single sem egyedül Tinchy Stryder nevéhez fűzödik, hiszen az énekes ezúttal a fiatal Pixie Lott kisasszonyt kérte fel egy duettre. A közeljövőben megjelenő daluk címe pedig Bright Lights lett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus bright lights music videos új klipek tinchy stryder pixie lott bright lights tinchy stryder pixie lott bright lights official music video tinchy stryder pixie lott bright lights klippremier tinchy stryder pixie lott bright lights videoklip tinchy stryder pixie lott

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr813523069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása