Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Cher Lloyd - Dub on the Track

2011.12.16. 23:42 engyus

Akik eddig nem kedvelték a tavalyi brit X Factor legismertebb versenyzőjét, azok közül most páran biztosan átpártolnak a másik táborba. Cher Lloyd-ról van szó, aki elég megosztó személyiségként kezdte el pályafutását. Már a műsor vége felé sem volt olyannyira közkedvelt, mint az X Factor elején. Ennek ellenére bátran állíthatjuk hogy egy igazán tehetséges fiatal lányról volt szó, aki egészen biztosan jó úton halad ha népszerű énekes akar lenni.

Debütáló albuma Sticks + Stones címen jelent meg november 7-én. Első kislemezét, a Swagger Jagger c. felvételt is rengeteg bírálat érte. Ám az ezt követően kiadott Mike Posner közreműködésével készült With Ur Love c. sláger már jóval sikeresebb volt. Most azonban egy egészen más stílusú dalt ismerhetünk meg, mint amit eddig megszokhattunk a fiatal lánytól. A Dub On  Track c. dal számomra eddig ismeretlen rapperek, Mic Righteous és Dot Rotten & Ghetts közreműködésével készült. Miért is mondom azt hogy most még többen megkedvelik Chert? Mert új felvételét a mostanság oly divatossá vált dubstep stílus jellemzi. Még ha én annyira nem is kedvelem ezt a zenei irányt, valamiért mégis tetszik ez a dal. A dalhoz készült videó sem követi a megszokott stílust és jóval misztikusabb, sötétebb mint Cher első két klipje. Debütáló albumának harmadik kislemez azonban nem ez a dal lesz, hanem a Want U Back, melyről a napokban került fel a You Tube-ra egy akusztikus előadás.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos cher lloyd új klipek cher lloyd dub on the track cher lloyd dub on the track official music video cher lloyd dub on the track klippremier cher lloyd dub on the track új dal cher lloyd dub on the track mic righteous dot rotten ghetts

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr903469926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása