Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Cher Lloyd - Swagger Jagger

2011.07.01. 08:56 engyus

Akik már régebb óta követik a blogot, talán emlékeznek még Cher Lloyd első szárnypróbálgatásaira. A 17 éves Malvern-i lány a brit X Factor legutóbbi évadjában tűnt fel és szerzett magának szinte azonnal rengeteg szimpatizánst. Ahogy korábban már írtam is róla, Cher Lloyd már a válogatáson ámulatba ejtette a közönséget a Turn My Swag On című dal egyéni feldolgozásával. Nem volt kérdés, hogy Chernek helye van a showban és remekbeszabott produkcióival egészen a döntőig menetelt. Itt azonban be kellet érnie egy negyedik hellyel, mégis azt kell mondjam, ő a tavalyi X Factor igazi győztese. Hogy miért is?

Nos azért mert hozott valami újat a tehetségkutató megszokott ritmusába. Szerencsére nem sikerült semmit ráerőltetni, mindig saját stílusában adta elő a dalokat, így a kitűnően elénekelt dalokba mindig belecsempészett egy kis rap betétet is. A showbeli szereplés annyira jól sikerült, hogy a műsor után olyan neves előadók akarták leszerződtetni, mint will.i.am vagy Jay-Z. Cher végül mégis az X Factor kritikus és magabiztos urát, Simon Cowellt és kiadóját választotta.

A fiatal lány a tehetségkutatót követően szinte azonnal Amerikába utazott, ahol megkezdte debütáló albumának munkálatait. Azóta már világszerte sokak kedvencévé vált, egyre többen megismerték. Ma már köztudott hogy a szóban forgó album várhatóan szeptemberben fog megjelenni, melynek munkálatiban a közismert dalproducer, RedOne is részt vesz.

Június 20-án pedig végre megérkezett Cher Lloyd első dala, a készülő album első kislemeze, a Swagger Jagger c. dal. Természetesen a hip hop, pop és a rap stílusjegyei mind felbukkannak Cher felvételében. Először kicsit csalódottan hallgattam végig a felvételt. De többszöri hallgatás után már azt kell mondjam, nem is lett olyan rossz! Izgalmas visszaszámlálást követően pedig a mai napon bemutatásra került a Swagger Jagger hivatalos videoklipje, melyben Cher Lloyd igazán profi előadóként tűnik fel.

1 komment

Címkék: cher lloyd x factor cher lloyd cher lloyd swagger jagger cher lloyd swagger jagger official music video cher lloyd swagger jagger klippremier cher lloyd swagger jagger videoklip cher lloyd swagger jagger single cher lloyd swagger jagger x factro swagger jagger

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr823029249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása