Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

2011 Reménységei # 4.

2011.02.04. 22:36 engyus

Viszonylag rég írtam az idei év várható berobbanó tehetségeiről, de annyi baj legyen! Hiszen még mindig az év elején járunk. De ma tovább bővítem a listát, mégpedig egy olyan fiatal lánnyal, aki nálam már első látásra és hallásra maradandót alkotott. Ő nem más, mint Cher Lloyd, az idei brit X Factor negyedik helyezettje.

Megmondom őszintén, én kezdettől fogva neki szurkoltam. Már a válogatón nyújtott produkciójával mutatott valami újat, valami egyénit. Már akkor éreztem, hallani fogunk még róla. Igaz csak negyedik lett a showban, de lehet jobban is járt így, ugyanis így többé-kevésbé járhatja a saját útját, a saját stílusában. És láss csodát, valószínűleg előbb lesz lemeze, mint a győztes, Matt Cardle-nek!

Eleinte úgy volt, hogy a 17 éves Cher, Jay-Z kiadója mellett dönt. Ugyanis köztudott, hogy a Beyonce párja igen komolyan érdeklődött a brit lány iránt. Főleg miután az egyik döntőben a rapper, Hard Knock Life c. dalát is elénekelte. De most már úgy néz ki, hogy Cher inkább Simon Cowell kiadóját választotta, akivel az X Factor győztesek is szerződésben állnak. Egy biztos, az egyelőre még cím nélküli album már készül. Cher jelenleg is Miamiban tartózkodik, ahol tehát első albumán dolgozik, amely valószínűleg augusztusban fog megjelenni. Nem kisebb név munkálkodik Cher mellett, mint a közismert RedOne, aki többek között Lady Gagával, Nicole Scherzingerrel, Enrique Iglesias-szal, Alexandra Burke-kel és több nagy sztárral is dolgozott már. Kíváncsian várjuk Cher Lloyd első dalait és lemezét, amelyen valószínűleg még will.i.am is szerepet kap majd. Cherben megvan a tehetség, a dinamika, az egyéniség ahhoz, hogy ő legyen a közeljövő egyik kiemelkedő popsztárja! Akár ének, akár rap dalokról legyen is szó!

1 komment

Címkék: zene music x factor napi music slágergyanús engyus 2011 remenysegei 4 2011 remenysegei 4 cher lloyd cher lloyd cher lloyd love the way you are turn my swag on

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr922639595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dob-blog · http://dobblog.info 2011.02.08. 21:37:26

Én az idén a Csillag születikre leszek kiváncsi. Bár én inkább csak a castingokat nézem, ott vannak a "legjobbak" :D
süti beállítások módosítása