Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Cher Lloyd feat. Mike Posner - With Ur Love

2011.10.09. 22:33 engyus

Minden bizonnyal Cher Lloyd a tavalyi X Factor egyik legfelkapottabb előadója. Az előző szériából ő maradt meg a leginkább az emlékezetünkben, még a győztes Matt Cardle neve is feledésbe merült, a második helyezett Rebecca Ferguson személyére pedig szinte már nem is emlékszünk. Cher sokak kedvence volt, ám sokakban inkább ellenszenvet keltett. Így volt ez debütáló felvételének megjelenésekor is.

Sokan várták Cher első dalát, a Swagger Jagger című felvételt. Nos ahhoz képest, hogy mennyire várták, sokaknak egyáltalán nem nyerte el tetszését. Sőt! Egyenesen utálták az újdonságot. De ahhoz képest, hogy sokaknak nem jött be Cher készülő albumának első dala, mégis vitték, mint a cukrot és a brit toplista első helyét is meghódította. Szóval akárki akármit mondd, Cher Lloyd mégis csak tud valamit!

A fiatal lány bemutatkozó albuma november 7-én jelenik majd meg, Last One Standing címen. Az első kislemez a már kivesézett és közismert július 29-én bemutatott Swagger Jagger volt. Ezt követően hamarosan megérkezik a készülő album következő kislemeze, a With Ur Love, ami Mike Posner közreműködésével készült. Az október 30-án megjelenő felvétel szerintem sokkal jobb, mint elődje. Sokkal inkább passzol Cher Lloyd egyéniségéhez, és még Mike Posner sem lóg ki a képből. A minap került bemutatásra az újdonság zenei videója, ami szintén mutatósabb és élvezetesebb, mint az angol lány korábbi klipje.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music videoklip x factor napi music slágergyanús engyus cher lloyd cher lloyd feat mike posner with ur love cher lloyd feat mike posner with ur love klippremier cher lloyd feat mike posner with ur love video cher lloyd with ur love cher lloyd mike posner cher lloy új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr283290648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása