Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Florence + The Machine - Shake It Out

2011.10.05. 23:45 engyus

A közelmúltban számolhattam be nektek a Florence + The Machine legfrissebb daláról és legújabb videoklipjéről. Akkor a What The Water Gave Me című felvételről volt szó, mely az együttes készülő albumának előfutára volt. Alig telt el pár hét és máris itt van az újabb felvétel és a hozzá kapcsolódó zenei videó is. Florence Welch és bandája úgy látszik nem bíz semmit a véletlenre, és egy újabb sikeres nagylemezzel akarják beírni magukat a zenetörténelembe.

A Ceremonials című album, a banda második nagylemezként fog megjelenni október 28-án. Az albumon 12 új dalt hallgathatunk majd meg, melyek közül szinte biztos, hogy lesznek maradandó alkotások is. Ilyen közkedvelt sláger lett az első kislemezként kiadott, What The Water Gave Me, és ilyen népszerű dal lehet az október 2-án bemutatott Shake It Out című felvétel is. Azt is meg kell említeni, hogy az újdonsült album második kislemeze már szeptember 14-én megjelent Ausztráliában, de csak digitális formában. Ezúttal az Európai premier tolódott későbbre.

Korábban már említettem hogy az együttes egy igen különleges hangzásvilággal fűszerezi meg el dalait, ami egyedivé és különlegessé teszi őket. Így történt ez most is, hiszen ha az ember utánanéz új daluk stílusának, akkor a következőket találja: baroque pop, gospel, soul. Azt hiszem nem sok dalra jellemző ezen három stílus keveredése. A felvétel zenei videója október 3-án került bemutatásra. A klip is hozza a megszokott, különleges hangulatot, amit a Florence + The Machine világa nyújt nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music florence and the machine napi music slágergyanús engyus florence and the machine shake it out florence and the machine shake it out official music video florence and the machine shake it out klippremier florence and the machine shake it out videó florence and the machine új album ceremonials florence and the machine shake it out új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr393281511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása