Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Taylor Swift - Mean

2011.05.17. 13:07 engyus

Hivatalosan május 6-án mutatták be Taylor Swift legújabb zenei videóját. Másnap pedig már az MTV oldalain is megtekinthető volt a Mean c. dal videója. De nem nálunk! Kicsiny hazánk területén csak tegnaptól érhető el a country énekesnő legújabb videoklipje. Éppen itt volt már az ideje!

A tavalyi év októberében jelenhetett meg Taylor Swift harmadik stúdióalbuma. A Speak Now címet viselő korongból már az első héten több mint egymillió példány kelt el. Az első két kislemez a Mine, valamint a Back To December volt. A Mean címet viselő legújabb Taylor Swift dal, az album harmadik kislemezként március 14-én került kiadásra. Ám ezt megelőzően, még októberben is megjelent, mint az album promóciós kislemeze.

Az újdonság mind az amerikai, mind a kanadai listákon jól szerepelt eddig. Mondanom sem kell, hogy természetesen a tengerentúlon van a legnagyobb sikere. A már említett videoklip két nap alatt készülhetett el egy Los Angeles-i színházban. A Declan Whitebloom által rendezett klipet pedig mostantól már Ti is megtekinthetitek!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music taylor swift mean napi music slágergyanús engyus taylor swift mean taylor swift mean official music video taylor swift mean klippremier taylor swift mean videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr442910939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása