Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Jessie J - Nobody's Perfect

2011.04.15. 08:19 engyus

Jessie J azt hiszem már nem ismeretlen számotokra. A B.O.B. közreműködésével készült Price Tag című slágert, már nap, mint nap hallhatjuk az itthoni rádiókban. Jessie a tavalyi évben kezdett bele igazán a karrierépítésbe, és mára már itthon is igen sokan kedvelik zenéjét. Büszkén mondhatom, hogy a manapság oly közkedvelt és népszerű énekesnőről itthon, nálam olvashattatok először. Ez a felmérés persze reprezentatív, de több mint valószínű, hogy így van. Tavaly novemberben mutattam be Jessie J debütáló kislemezét, a Do It Like A Dude c. felvételt.

A fiatal brit tehetség bemutatkozó albuma február 25-én jelenhetett meg Who You Are címen. A címadó dal, a Who You Are pedig már szintén sokak számára ismerős lehet a Step Up c. film legújabb részéből. Bátran állíthatom, hogy érdemes meghallgatni az albumot, ugyanis az említett dalokon kívül számtalan remek felvétellel találkozhatunk. De a világhálón is megéri megtekinteni Jessie néhány élő fellépést. Elképesztő hangi adottságokkal és zenei érzékkel rendelkezik ez a lány, amit a stúdiófelvételek nem minden esetben adnak vissza igazán.

Május 23-án jelenhet meg Jessica Cornish harmadik kislemeze. Az újdonság Nobody’s Perfect címen lát majd napvilágot. A felvétel Jessie J egyik személyes kedvence az albumról. Talán éppen ezért készült el ilyen hamar a dal hivatalos zenei videója, ami a tegnap este folyamán került bemutatásra. A klip talán egy kicsit az Alíz Csodaországban c. történet hangulatvilágára hasonlít. Színekben és meghökkentő figurákban egyáltalán nincs hiány, ahogyan Jessie J számtalan arca is végtelennek tűnik. Ebből is látszik milyen sokoldalú a hölgy. A dalt nagyon ajánlom, a klipet meg lehet bátran értelmezni, de ne feledjétek: Senki sem tökéletes! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus jessie j jessie j nobody s perfect jessie j nobody s perfect official music video jessie j nobody s perfect klippremier jessie j nobody s perfect videoklip jessie j nobody s perfect who you are nobodys perfect jessie j nobodys perfect official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr782827528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása