Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jessie J ft. B.o.B. - Price Tag

2011.01.30. 18:49 engyus

Jessie J-ről már több ízben is olvashattatok a blogon az elmúlt időszakban. Talán itthon én írtam róla elsőként. Először debütáló daláról és klipjéről, a Do It Like A Dude c. dalról szerezhettetek tudomást. Majd ezt követően nemrég, a 2011. Reménységei című rovatban írtam róla.

Az említett debütáló kislemez novemberben jelent meg. Jessie első, Who You Are címet viselő stúdióalbum pedig március 28-ra várható. Az azonos címet viselő dal már ismerős lehet, ugyanis a Step Up legutóbbi részében is találkozhattunk már vele.

A második kislemezdal B.O.B. közreműködésével készült el, és a Price Tag címet kapta. Hivatalosan január 28-án jelenet meg az igen csak slágergyanús felvétel, melyhez természetesen zenei videó is készült. A klip ma mutatkozhatott be, így már Ti is megtekinthetitek! Egyszerű lett ugyan, de hangulatos. A dal pedig személyes kedvencemmé vált az elmúlt hetekben!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus jessie j jessie j ft b o b price tag jessie j ft bob price tag jessie j ft bob price tag official music video jessie j price tag price tag jessie j price tag music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr542625852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása