Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor # 4. - Zsűribakik

2010.09.13. 22:48 engyus

A negyedik tehetségkutató hét után azt kell mondjam, a színvonal még mindig nem változik. A műsorok minőségét jól tükröző nézettségi mutatók pedig állandósulni látszanak. Bár az általam toronymagasan favorizált brit „ősfactor” is kivágta a biztosítékot a héten, így nálam most hazánk x-es szárnynyitogatása vitte el a pálmát.

Simon Cowell és Cheryl Cole zsűritagok egészen szokatlan oldalukat mutatták a hétvégén. Valamint a rögtönzött vendég zsűritag, az állandóan vigyorgó Pixie Lott is csatlakozott hozzájuk, ezzel egyedül hagyva az utolsó józangondolkodású ítészt Louis Walsh-ot. Röviden és tömören a bírák olyan előadókat kívántak nem továbbjuttatni, akiknek minden bizonnyal simán venniük kellett volna az első akadályt. Ilyen volt például a 16 éves Tom Richards, aki The Script együttes slágerének eléneklése közben tény, hogy túlbuzgón és sokat mozgott, teljesen feleslegesen, de egész jó volt. A srác jól énekelt és tőle sokkal gyengébb versenyzők is megkapták a bizalmat már. Cheryl és Simon nagy egyetértését végül Pixie Lott végleges döntése vágta keresztül, aki továbbjuttatta a fiút. Majd következett az egyik legtehetségesebb amatőr, Paije Richardson, aki ott rontotta el, hogy Simon Cowell kedvenc előadójától énekelt először. És Mr. Cowell nagyon elfogult ezen a téren. A közönségdíjas előadás után szinte földbedöngölték a megszeppent srácot, akinek a szabályokat már-már áthágva, önkényesen Louis Walsh szavazott bizalmat, és visszahívta Paije-t. Jól tette! Másodszorra sikerült meggyőznie a kritikus Simont és a meglepően szigorúvá vált Cherylt.

A magyar változatban még mindig ugyanaz a ruha a zsűrin…Keresztes Ildikót még mindig a székhez kéne kötözni, és időnként le kéne ragasztani a száját is. Valamint nem annyira tetszetős, hogy a versenyzők beledumálnak a produkciókba. Azokat a rövid kis élettörténeteket máshová kéne bevágni. Aztán a többi dolog szerintem egész jól működik. Kiemelkedő versenyző volt például Kállai-Kiss Zsófia, aki Cserháti Zsuzsa dalával még a zsűri egyetlen hölgy tagját is meghatotta. Aztán üde színfoltja volt a válogatónak Varga Lilla és Bartha Ákos Sweet About Me feldolgozása, ahogy Szirota Dzsenifer is remekül adta elő a már-már örökzöld One Night Only c. dalt. De az abszolút közönség-kedvenc és zsűri-kedvenc, valamint azóta Facebook-kedvenc, Szabó Mariann gospel Örömódája volt. Felesleges is róla beszélni, meg kell hallgatni! Azonban azt még hozzátenném, hogy ő sem kezdő már, sőt... Lehet gugliban rákereseni...

A végén pedig a szokásos sereghajtó, a Megasztár 5! Én nem tudom, hogyan kell sikeres műsort szerkeszteni! Én nem tudom, hogyan kell a nézőket megnyerni, ahogy azt sem, hogyan kell megasztárokat nevelni! Egy biztos: nem így!

Még mindig nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy követni tudjam a műsor menetét. Most akkor lement két középdöntő? Amiben láthattunk majdnem három fordulót? Kibogozhatatlan! Én már csak nézem és várom, mikor ki jut tovább, és ki esik ki, aztán egyszer majd csak ott leszünk a végső döntősöknél. A kedvencem a még mindig favorizált előzetesek, amelyek ugyan már lerövidültek, de még mindig a poéngyilkos szerepét játsszák. A legjobb az az előzetes, amivel az utolsó casting adás kezdődött. Nos azt az előadást sem az első, sem a második középdöntőben nem láthattuk még! Majd a jövő héten, ugyanis a műsor végi ajánlóban ismét felcsendült a dal. Aztán volt olyan a castingba bevágott produkció is, amit végre láthatott is a nagyérdemű. De nem nagyon izgultunk, ugyanis már tudtuk hogy az adott énekes úgyis továbbjut. Ez volt az első adás, amiben végre nem csendült fel David Guetta és Kelly Rowland slágere. Viszont ez volt az első adás, amiben a zsűritől végre komolyságot vártam volna. Erre fel továbbjutatják a hatalmas arc és egyéniség Genyát, akinek hangja a béka feneke alatt van valahol. Vagy a TV2, Aktív c. műsorában csak „Panna Monatna-ként” emlegetett 11 éves gyerkőcöt, aki szerintem is nagyon aranyos, és elragadó kislány, viszont túl fiatal és az utolsó produkciója harmatgyengére sikeredett. Aztán név nélkül továbbra is, nem értem hogy juthat tovább az országosan elismert és kiadott lemezekkel rendelkező előadó, valamint a hasonlóan sikeres musicalénekes hölgy. Azért most is volt egy-két jó pillanat. Várjuk a következő hetet! Vajon mi változik?

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr342294231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása