Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Sean Kingston Ft. Nicki Minaj - Letting Go (Dutty Love)

2010.08.06. 21:54 engyus

Ez a hétvége a különleges bejegyzések hétvégéje lesz, úgy néz ki. Hogy miért is? Először is a hétvége folyamán valamikor egy nemrég alakult zenekar kérésének fogok eleget tenni. Magyarul be fogom mutatni őket, és ugyebár ilyen még nem volt. Aztán pedig a mostani bejegyzésem is egyedülálló, ugyanis egy olvasói ajánlásnak teszek eleget.

Mostanság elég sok új klip és dal lát napvilágot! Ahogy azt megszokhattátok, az esetek nagy részében naponta egy újdonságot szoktam bemutatni. (A mai nap pont kivétel.) Szóval sokszor átsiklok sok új dolog mellett és mindig a legjobbat, legkedveltebbet próbálom bemutatni. Nos a minap debütált Sean Kingston legújabb videóklipje, ami felett gyorsan átsiklottam. Tegnap egyik kedves és lelkes blogolvasóm, Bogi hívta fel a figyelmemet az új videóra! Én meg gondoltam, mindent az olvasóért, azaz blogra fel! :)

Szóval a legutóbb a Justin Bieberrel készített közös dal kapcsán emlegetett Sean Kingston most egy itthon egyelőre ismeretlen énekesnővel készített duettet. A hölgyet Nicki Minajnak hívják. 1984-ben született Trinidadban, de később, 5 éves korában családjával Amerikába, New Yorkba költözött. Nicki 2004-ben kezdte karrierjét, első lemeze viszont még csak mostanság készül el. Várhatóan novemberben debütál Pink Friday címmel. Két kislemez viszont már meg is jelent, Massive Attack és Your Love címen. Az utóbbi épp a közelmúltban a klippel együtt.

A Sean Kingstonnal együtt készített Letting Go (Dutty Love) című dal Jamaicában forgatott klipjének premierje, augusztus 3-án volt. A dal pedig Sean legújabb, készülő lemezén lesz megtalálható. Talán meglepő ez a duett, bár én nem igazán vagyok otthon ebben a kategóriában.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music go sean kingston napi music slágergyanús engyus nicki minaj sean kingston ft nicki minaj letting go dutty love sean kingston letting nicki minaj your love

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr992204477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása