Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Sara Bareilles - Gonna Get Over You

2011.09.25. 21:52 engyus

Sara Bareilles végre elkészítette legújabb zenei videóját. Azért mondom, hogy végre, mert szerintem Kaleidoscope Heart című albának legjobb felvételét hallgathatjuk meg mostantól videóval karöltve is. A tehetséges amerikai énekesnő harmadik stúdióalbuma egy évvel ezelőtt jelenhetett meg. A King Of Anything és az Uncharted címen kiadott felvételek után, viszonylag sokat kellett várni a harmadik kislemezdalra.

Szeptember 16-án érkezett meg a Gonna Get Over You c. felvétel, amely az album egyik legvidámabb és legjobb dala. Ezért nem is meglepő hogy a dal mellé egy vidám és humoros videoklip készült, mely a napokban debütálhatott a You Tube-on. A felvételből egyébként két verzió is készült. A hivatalos változaton kívül fellelhető egy Ryan Tedder közreműködésével készült verzió is, ami szintén remekül sikerült. Sara Bareilles egyébként nagyon elfoglalt mostanság, hiszen ő lett az NBC zenei tehetségkutatójának, a The Sing Off harmadik évadjának női zsűritagja.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music sara bareilles napi music slágergyanús engyus sara bareilles gonna get over you sara bareilles gonna get over you official music video sara bareilles gonna get over you klippremier sara bareilles gonna get over you video sara bareilles gonna get over you ryan tedder gonna get over you

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr383256324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása