Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Sara Bareilles - Uncharted

2011.03.02. 17:52 engyus

Vannak olyan dalok melyeket meghallgatva megmagyarázhatatlan vidámság tör ránk. Biztosan mindenki tudna legalább egy ilyen vidám dalt mondani. Ha éppen nincs jó kedvünk, érdemes elővenni és leporolni őket! Az biztos, hogy Sara Bareilles tudja a vidám dalok megírásának titkát. Számtalan olyan felvétele van, amitől biztosan mosolyra görbül a szánk.

Itt van például az amerikai énekesnő legelső bombaslágere, a Love Song. De akár említhetném legutóbbi dalát, a King Of Anything c. felvételt is. A dalaiból áradó energia és jókedv Sara Bareilles klipjeiben és élő fellépéseiben is jelen van. Valahogy mindig megpróbálja feldobni közönségét.

Legújabb dala Uncharted címen jelent meg január 13-án. Az újdonság a tavaly bemutatott Kaleidoscope Heart címet viselő stúdióalbum második kislemezeként debütált. Ha elsőre a dal, el is marad az előzőekben megszokott vidámságtól, a zenei videó biztosan kárpótol bennünket. A március 1-én bemutatott klip egy egyszerű, ámde humoros megoldással készült el. Az énekesnőt csak rövid képsorok elejéig láthatjuk az amatőr videókból összevágott videóban. Helyette több neves zenei egyéniség tátogja el a dalszöveget. Többek között feltűnik Adam Levine a Maroon 5-ból, Ryan Tedder a One Republic-ból, Ben Folds, Josh Groban és Ingrid Michaelson is. A klipet követően pedig nézzétek meg az énekesnő egyik élő fellépését, amelyben természetesen elmaradhatatlan a remek zongorajáték!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music uncharted sara bareilles napi music slágergyanús engyus sara bareilles uncharted sara bareilles uncharted official music video sara bareilles uncharted klippremier sara bareilles uncharted videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr392704795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása