Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Sara Bareilles - King of Anything

2010.07.24. 15:55 engyus

Két évvel ezelőtt egy csapásra robbant be a zenei életbe Sara Bareilles Love Song című sikerdalával, amiért 2009-ben két Grammy jelölést is kapott. Az énekesnő akkor már két saját albummal rendelkezett, igazán mégis az említett dal kapcsán vált népszerűvé. Most ismét egy olyan dalt írt a 30 esztendős énekesnő, ami a Love Song méltó utódjává válhat. Hamarosan megjelenő Kaleidoscope Heart címet viselő albumának első kislemezeként mutatta be King of Anything című felvételét a közelmúltban.

Pontosan június 22-én debütált Sara új dala. A egy héttel később pedig a dalhoz készült zenei videót is bemutatták. A klipet a kanadai Vancouverben forgatták, egészen ötletes elemeket felhasználva. Sara Bareilles 1979-ben született Kaliforniában. Ifjúkorában már a gimnáziumi kórus és a helyi színház oszlopos tagja volt. Tehetségére már ekkor is sokan felfigyeltek. A gimnázium után a Kaliforniai Egyetem diákja lett, ahol a zene továbbra is fontos szerepet töltött be életében.

Az egyetemen  egy Awaken A Capella nevű együttesben énekelt. A második lemezén szereplő Gravity című dala, már ekkor megszületett. Az UCLA Spring Sing nevezetű énekversenyen kétszer is győzni tudott. A diploma megszerzése után kezdetben bárokban és klubokban lépett fel, majd két demo megjelentetése után megkapta első lemezszerződését. Első albuma 2004 januárjában került a boltokba Careful Confessions címen.

Aztán 2007-ben megjelent Sara, Little Voice című második nagylemeze, ami a nagy áttörést jelentette számára. A lemez legsikeresebb dala, a már említett Love Song lett. Akkoriban rengeteg reklámban és filmben csendült fel az új szerzemény. Egy évvel később az album már elérte az aranylemez minősítést, a Love Song pedig kétszeres platinalemez lett. 2009-ban pedig Sara Bareilles nekilátott harmadik nagylemeze munkálatainak, amely Kaleidoscope Hearts címen fog megjelenni szeptember 7-én.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music sara bareilles napi music slágergyanús engyus sara bareilles king of anything king of anything kaleidoscope heart

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr582173074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása