Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo Hearts

2011.08.21. 14:01 engyus

Travie McCoy mostanság szólóban és vendégfellépőként is aktívan közreműködik. Így az elmúlt időszakban kicsit háttérbe szorult a Gym Class Heroes nevű hiphop együttesbeli munkássága. Hamarosan azonban újabb nagylemezzel rukkolhat elő a közkedvelt banda, melynek a közelmúltban került bemutatásra az album előfutáraként érkező Stereo Hearts című dala.

2001-óta négy Gym Class Heroes lemez jelenhetett meg, most pedig két év szünet után Travie McCoy és csapata visszatér a zenei világba. 2005-ös, The Papercut Chronicles címet viselő második lemezük után, az újdonság a The Papercut Chronicles II. címet kapta. Június 14-én jelent meg hivatalosan az első kislemez, a Stereo Hearts című felvétel, amiben a Maroon 5 frontembere, Adam Levine is közreműködik. Remek kis dal született, amiben egyaránt megtalálhatók a jólé megszokott, pörgős rap betétek és a fülbemászó dallamok. Adam Levine jelenléte kétségtelenül sokat dob a dalon, igazán slágergyanús szerzeménnyel van dolgunk. A múlt héten pedig debütálhatott a dal zenei videója, amely szintén jól sikerült.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus gym class heroes ft adam levine stereo hearts gym class heroes ft adam levine stereo hearts official music video gym class heroes ft adam levine stereo hearts single videoklip gym class heroes ft adam levine stereo hearts klippremier travie mccoy adam levine stereo hearts

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr633168653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása