Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Enrique Iglesias with Usher - Dirty Dancer ft. Lil Wayne

2011.06.23. 18:21 engyus

Mostanában szinte mindegyik popsláger a dance stílus alapjaira épül. Lassacskán a feledésbe merül a jól megszokott egyszerű dallamokból felépülő muzsika. Az egyszerű gitár- és zongoraszólamok ideje egy időre lejárt volna? Remélem, hogy nem, mindenesetre az bizonyos, hogy a legtöbb neves előadó beadta a derekát és behódolt a divatnak. Elég, ha visszanézzük az elmúlt napok termését.

Enrique Iglesias már az elmúlt időszakban is pörgősebbnél pörgősebb dalokkal rukkolt elő. Legutóbbi felvételei sokszor az éppen aktuális partyk vezető slágerei között voltak. Gondolok itt például az I Like It és a Tonight (I’m Loving You) című dalokra. Euphoria címet viselő hatodik stúdióalbumának hatodik kislemeze is megérkezett a közelmúltban, ami ismételten népszerű dance-pop sláger lehet.

A Dirty Dancer címet viselő felvétel május 9-én jelent meg hivatalosan. A dalban Usher és Lil Wayne is közreműködik. Enrique albumán kívül, Usher, Versus c. első középlemezén is helyet kapott a felvétel. Azon már meg sem lepődünk hogy a dal producere a felkapott RedOne volt. A hivatalos zenei videó tegnap debütálhatott. A futurisztikus klipben Enrique Iglesias egy éjszakai klubban múlatja az idejét, csinos hölgyek társaságában.

2 komment

Címkék: enrique iglesias usher dirty dancer lil wayne enrique iglesias usher dirty dancer lil wayne official music video enrique iglesias usher dirty dancer lil wayne klippremmier enrique iglesias usher dirty dancer lil wayne video enrique iglesias dirty dancer

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr503009353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bellini · http://doily.hu 2011.06.23. 20:42:45

A klip nem valami nagy dobbanás, de a dal nagyonis tetszik.

engyus 2011.06.24. 10:54:46

Elég népszerű dal lesz szerintem, az olvasóknak is tetszik. A klip.. ott szerintem a gyors elkészítésre mentek :)
süti beállítások módosítása