Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Britney Spears - Till The World Ends

2011.04.06. 10:17 engyus

Úgy néz ki Britney Spears egészen komolyan gondolta a visszatérést. Már-már régi önmagát adja, Hold It Against Me című dala pedig talán a vártnál is sikeresebb lett. A 29 éves énekesnő visszatérő dala januárban jelenhetett meg, és azóta meghódította világ slágerlistáit, köztük a hazai Class FM Top 40-es listáját is.

Britney slágere, az énekesnő hetedik stúdióalbumának debütáló kislemezeként jelenhetett meg januárban. A Femme Fatale címet viselő stúdióalbum pedig a közelmúltban, március 25-én kerülhetett a lemezboltok polcaira. A lemezkiadás első hetében, közel 300 ezer példányban kelt el a nagylemez. Ezt megelőzően, március 4-én Britney új albumának második kislemeze is megérkezett.

Az újdonság a Till The World Ends címet viseli. A dal írásában, a nagylemez munkálataiban is aktívan részt vevő Max Martin és Dr. Luke, valamint Alexander Kronlund és a közkedvelt énekesnő, Ke$ha is részt vett. A dance és az electropop stílust is ötvöző felvétel eddig visszafogottan szerepelt a toplistákon.

Britney legújabb, az éjszaka folyamán debütáló zenei videóját Ray Kay rendezte. A klipet március 17-én forgatták Los Angelesben. Az egész videóra jellemző a dinamika, a tánc és a mozgás. Szemmel láthatóan Britney és csapata ezúttal főként a koreográfiára összpontosított. A mai klippremiert megelőzően jelentették be, hogy két fajta videoklip is készül a Till The World Ends c. dalhoz. A rajongók így nemsokára újabb klippremiernek lehetnek szemtanúi.

Szólj hozzá!

Címkék: zene britney spears music napi music slágergyanús engyus britney spears till the world ends britney spears till the world ends official music video britney spears till the world ends klippremier britney spears till the world ends videoklip till the world ends

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr812804043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása