Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Britney Spears - Hold It Against Me

2011.02.18. 19:50 engyus

Azt kell mondjam Britney Spears és csapata és rájött, hogy ha a figyelem középpontjába akarnak kerülni, akkor bizony el kell húzni az orrunk előtt azt a bizonyos mézesmadzagot. Nos Britney meg is tette ezt, nem kevesebbszer, mint tizenháromszor. Ugyanis éppen ennyi rövidke klipelőzetessel promózta legújabb dala, a Hold It Against Me c. felvétel videoklipjét.

Már-már Lady Gagára emlékeztet a dolog, amikor is egy éve mindenki a Telephone klipjét várta. Most sem történt ez másképp. A legtöbb zenei portál, a legtöbb zenei hír az elmúlt napokban többnyire a mai klippremierről írt. De ha úgy vesszük már a januári dalpremier is nagyot robbant!

A közel sem botránymentes magánéletéről híres popcsillag két év szünet után új albummal rukkol elő. Birtney hetedik nagylemeze Femme Fatele címen fog megjelenni március 29-én. Első kislemezként a szóban forgó Hold It Againast Me jelenhetett meg január 11-én. A felvétel hamar slágerré vált, hamar megkedvelték a poprajongók. De ez nem is meglepő, hiszen a dal bővelkedik a manapság oly kedvelt dance stílus elemeivel, ami abszolút eladhatóvá teszi a felvételt. A klip mint mondtam ma debütálhatott. A rendező a már ismerős Jonas Akerlund, a koreográfus pedig a brit X Factor koreográfusaként is ismert Brian Freedman volt.

A több hetes kampány úgy néz ki jól működött, hiszen az elmúlt húsz órában már több mint egymillió látogató tekintette meg a videót. A videót, amiben Britney igen csak összekapta magát. Bár néha kicsit túl sok számomra a képi világ, túl sok minden villan fel előttünk. A Mortal Combat-szerű epizódnak nem láttam értelmét, de a Willow Smith-szerű festékfröcskölésnek sem. No de felesleges is bármiféle logikát keresni egy ilyen típusú, 21. századi videoklipben.

Szólj hozzá!

Címkék: britney spears hold it against me britney spears hold it against me britney spears hold it against me official music video britney spears hold it against me new video britney spears hold it against me új klip britney spears hold it against me femme fatale

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr662671254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása