Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Take That - The Flood

2010.10.16. 09:38 engyus

A Take That Európa egyik leghíresebb fiúbandájává nőtte ki magát az elmúlt évtizedben. A kezdeti sikerek ellenére 1995-ben mégis elhallgattak egy időre. Igaz, hogy 2005-ben az együttes visszatért a zenei életbe, viszont a banda teljes mivoltában utoljára 1995-ben készített közös dalt és klipet.

Júliusban pedig megtörtént az, amire csak kevesen gondoltak. Robbie Williams bejelentette, hogy 15 esztendő után visszatér a Take That-be. Így már nyilvánvalóvá vált, hogy a Take That hamarosan újra eredeti felállásban készít új albumot. Az új album a Progress címet kapta, és hivatalosan november 22-én fog megjelenni. Az album előfutáraként megjelenő The Flood címet viselő első kislemez pedig, november 15-én válik közkinccsé.

A Take That tegnap mutatta be legújabb dalának videóklipjét. A The Flood zenei videóját a Temze folyón, és a berkshire-i Dorney tavon forgatták, ami a 2012-es Olimpiai Játékok evezős versenyeinek hivatalos helyszíne lesz. A videóban stílusosan az együttes tagjai is egy evezős csapatot képviselnek és „Progress” nevű hajójukkal versenybe is szállnak a győzelemért. A Take That legújabb dalát a brit X Factor egyik döntőjében is előadja majd a közeljövőben. De ez cseppet sem meglepő, ugyanis az együttes évről-évre visszatérő fellépő vendége a tehetségkutató shownak.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music take that x factor napi music slágergyanús engyus take that the flood take that the flood official music video take that the flood robbie williams take that progress

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr82375426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása