Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Olly Murs - Army Of Two

2013.02.14. 22:57 engyus

Olly_Murs_-_Army_of_Two.jpgOlly Murs, az X Factor egykori második helyezett új dallal és klippel jelentkezett. Harmadik albumának második dalaként debütálhat tavasszal az Army Of Two című felvétel, amire ma már valószínűleg nagyon sokan voltak kíváncsiak. De nem volt ez mindig így! Hosszú ideig írtam úgy Olly Murs dalairól, hogy csak pár lelkes X Factor néző és fanatikus zenerajongó ismerte a nevét. Tisztában voltam ezzel, mégsem tántorított el semmi attól, hogy az egyik személyes kedvencemet állandó jelleggel megjelentessem a blogon. Aztán idővel egyre jobban elterjedt a szimpatikus brit fiatalember híre, és egyre többen figyeltek fel zenéjére.

Tavaly októberben pedig berobbant a Flo Rida közreműködésével készült Troublemaker c. dal, ami szerintem világszerte ismertté tette Olly Murs nevét. Megjegyzem hogy Flo Rida neve remek marketingfogás volt, bár zeneileg inkább negatív irányba vitte el a dalt, hiszen sokkal jobban szól a már unalmas szövegelés nélkül. De ettől eltekintve az amerikai rapper neve garancia volt arra, hogy olyanok is felfigyeljenek Olly Murs dalára, akik eddig nem is tudtak róla. De azért mindenki számára ajánlom azokat az élő, illetve akusztikus felvételeket, ahol Flo Rida nem teszi tiszteletét. Olly és a Chiddy Bang duója kiváló hangulatot és muzsikát tud a közönség számára biztosítani. (Egyébként kíváncsi lennék hová tűnt a két Rizzle Kicks-es srác?!) Szóval Olly immár sok országban közismert és közkedvelt popsztárrá nőtte ki magát. Troublemaker c. dal pedig csatlakozott azon tömegslágerek csoportjához, melyeket vonaton, buszokon, és az utcákon bömböltetnek a recsegő hangszórójú mobiltelefonokból a fiatalok. (Tapasztaltam!) Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen jó kis slágerről van szó.

Az októberi első kislemez után egy hónap elteltével a nagylemeze is megérkezett. Olly Murs harmadik albuma Right Place Right Time címen jelent meg november 23-án. Az énekes hivatalos You Tube csatornáján egymás után kerültek fel a jobbnál jobb felvételek, és hamar világossá vált melyik dal követi a kislemezek sorát. Azonban relatíve hosszú idő után, csupán március 10-én jelenik majd meg a második single, az Army Of Two c. dal. Az újdonság bár ismételten remekül sikerült, mégis elmarad a Troublemaker szintjétől. De azt hiszem ezt a szintet nehéz is lesz megugrani a közeljövőben, már ami ezt a korongot illeti. Nem csak a dal, a mai napon bemutatott zenei videó is elmarad a várakozásoktól. Kicsit olyan, mintha ezúttal se pénz, se ötlet nem lett volna. Kis költségvetésű, olcsón összedobott klip. Persze nem lehet mindig csúcsvideókat készíteni. Úgyhogy vegyük úgy, hogy Olly Murs és csapata most egy kicsit rápihen a következő dalokra és videókra. Ahogy ezt a kiváló zenészt ismerem, lesz még miről írnom a jövőben!

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus olly murs music videos új klipek olly murs army of two olly murs army of two új klip olly murs army of two új dal olly murs army of two klippremier olly murs army of two official music video olly murs army of two klip video 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr725081082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása