Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Maroon 5 - Daylight

2013.01.20. 20:37 engyus

Maroon_5_-_Daylight.jpgAdam Levine és csapata valószínűleg azon együttesek csoportjába tartozik, akik szinte bármihez nyúlnak siker lesz. Az évek során az eddig kiadott négy Maroon 5 album egytől-egyig népszerűnek bizonyult a zenekedvelők körében. Mindegyik nagylemezen találtunk olyan dalokat, melyek világszerte slágerként terjedtek el. Ráadásul valószínűleg az együttes hitelessége, szimpatikus mivolta és a frontember karakteres személye is mind olyan fontos részletek, melyek az egyik legjobb pop rock formációvá kovácsolták a Maroon 5-ot. Legújabb daluk Daylight címen jelent meg a tavalyi év decemberében. Éreztem én hogy várni kell a felvétel klipjének publikálásával, ugyanis a napokban egy második videó is napvilágot látott melyet a tovább után másik két felvétellel együtt meg is tekinthettek.

A Maroon 5 negyedik nagylemeze tavaly június 26-án került piacra. Valahogy nem volt kérdés, hogy az újabb album is olyan sikeres lesz-e mint elődei, bár a 2010-es Hands All Over annyira jól sikerült, hogy elég magasan volt a mérce. Aztán jött az Overexposed és a banda ott folytatta az albumeladásokat, ahol az előző korongnál abbahagyta. A sikeres starthoz kellett a Wiz Khalifa közreműködésével készített Payphone című sláger, ami a You Tube-on már közelíti a 90 milliós nézőszámot. Abszolút tökéletes első kislemezdalról volt szó, melyet egy hasonlóan közkedvelt, ám már jóval visszafogottabb sikerrel övezett dal, a One More Night követett.November 27-én aztán megérkezett a harmadik single is, a Daylight c. dal ami egy lassú soft rock felvételként írható le a leginkább. Elsőre annyira nem is hozza lázba az embert, de ahogy többször meghallgatjuk hamar képesek leszünk megkedvelni Adam Levine és együttes legfrissebb dalát.

A banda szeptemberben arra kérte rajongóit, segítsenek nekik a felvétel klipjének elkészítésében. Pontosabban a Maroon 5 saját weboldalán egy felhívást tett közzé, melyben arra ösztönözték rajongóikat hogy készítsenek rövid videókat. A cikk után látható a végeredmény! Kedves gesztus ez, de azt se feledjük, hogy igazán költségkímélő klipforgatásról van szó ilyen esetekben. A napokban pedig egy újabb klip került bemutatásra melyben nem csak az együttes hanem más, amatőr zenészek is közreműködnek a világ minden tájáról. Ez a videó a Playing For Change zenei projekt részeként készülhetett el. Az akció lényege, hogy összehozza a zenészeket a világ minden tájáról, és az a közösen elkészített munkákból származó bevételeket karitatív célokra fordítják, gyermekek számára építenek zeneiskolákat Földünk számos pontján. Remek videó, remek dal, ami ebben a változatban talán még jobb is mint az eredeti. A Daylight c. dal egyébként az amerikai The Voice egyik showjában mutatkozott be az ősz folyamán, ahol mint az köztudott, Adam Levine is oszlopos tagja a műsornak.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music maroon 5 klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus daylight music videos maroon 5 daylight maroon 5 daylight official music video maroon 5 daylight klippremier maroon 5 daylight új dal maroon 5 daylight új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr364967217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása