Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Három éves lett a Napi Music!!!

2012.12.28. 19:10 engyus

birthday-cupcake.jpg

3 évesek lettünk! Nem egy nagy szám, nem egy kerek szám de azért fontos ez egy 21. századi weboldal életében. Főleg ebben az időszakban, amikor weboldalak, blogok alakulnak és szűnnek meg egymás után. Az elmúlt években sok blog tűnt el a palettáról, sokan váltak az enyészet martalékává. A Napi Music is nehéz éven, nehéz időszakon ment keresztül. Sok dolog hátráltatta a site folyamatos működését, de valahogy mindig sikerült új életet lehelni az oldalba. Nehezen indult az év, ám ekkor még minden a régi volt. Aztán az egyszemélyes szerkesztői életre igen nagy hatással volt egy szakdolgozat valamint egy államvizsga is, ami nagyon sok időt emésztett fel.

Ezt követően pedig a szerkesztő beléphetett a nagybetűs élet kapuján, azaz beállt a szorgos kenyérkeresők csoportjába és ráadásul még egy igazán remek társra is talált. Ebből is következik hogy a blog mindinkább a háttérbe szorult. Aztán ha már lúd legyen kövér, következett két hét kényszerpihenő, amikor is szembesülnöm kellett vele, hogy a kórházakban nincs wifi és így nem nagyon lehet cikkeket írni. De az a lényeg hogy sok kitérő és epizód ellenére is sikerült életben tartani az oldalt.

2009. december 28-án kezdtem bele, akkor még tapasztalatlanul és ügyetlenül a Napi Music szerkesztésébe. Aztán az elmúlt 3 év alatt egyre jobban belejöttem az írásba. Kaptam hideget, meleget de ennek így kell lennie. Sok kedves szó, üzenet érkezett meg a levelesládámba azóta, valamint a kitartó Facebookos olvasók is folyamatosan biztattak és kiálltak mellettem a legnehezebb időszakban is. Köszönöm hogy velem voltatok, velem vagytok! Folytatom, ez már bizonyos. Csupán az a kérdés még, hogy milyen formában és milyen aktivitással. 2013-ban is jelentkezem majd a szokásos dal,- és klippremierekkel. Lesznek időszakos rovatok, újdonságok, zenei kuriózumok. És persze ha Roli is úgy akarja folytatódik a 2012. második felében elindult Albumkritika rovat is. Vannak még más terveim is, de ezekről később! Köszönöm az elmúlt 3 évet Nektek!

És egy kis szokásos számmisztika:

Az elmúlt 3 évben összesen 262 113 látogató kattintott az oldalra. Az oldalletöltések száma pedig meghaladja a 400 ezret. Eddig a világ 107 országából kattintottak az oldalra. Ez a múlt évinél már 18-cal több, így biztatóan növekvő a tendencia! Az első helyen ismételten Magyarország áll. Hazánkat pedig ismételten Románia és Szlovákia követi, melyben bizonyára nagy szerepe van a határon túli magyarságnak is. Az ország 200 településéről érkezett adat a statisztikai rendszerbe. A tavalyi összegzéshez hasonlóan a legtöbben ismét Budapestről, Debrecenből és Miskolcról nézték meg a Napi Music-ot. Őket pedig Szeged, Kecskemét és Pécs követi. A cikkeket tekintve még mindig Maddi Jane vezet, immár 5512 megnyitással. A második az LMFAO, Party Rock Anthem című daláról szóló bejegyzés 3342 olvasással. A dobogó harmadik fokát pedig Nicole Scherzinger, Wet c. felvételét bemutató poszt foglalja el 2982 megnyitással. Három esztendő alatt összesen 976 bejegyzés született. Idén sajnos csupán 221 poszt jelent meg az oldalon, de azt hiszem ez is egy remek szám! Összességében már közel 950 klippremieren vagyunk túl az elmúlt három évben. Remélem mihamarabb elkészül az 1000. cikk is, ami igazi mérföldkőnek számít majd azt hiszem.

Köszönettel üdvözöl Titeket a szerkesztő!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek napimusic

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr894991117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása