Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Taylor Swift - I Knew You Were Trouble

2012.12.15. 20:02 engyus

I_Knew_You_Were_Trouble,_Taylor_Swift_2012_song.jpgAki már unja Taylor Swift country dalait és végtelenül egyszerűen felépített sikerslágereit, de mégis szimpatizál az énekesnővel, bizonyára kedvelni fogja az amerikai énekesnő legfrissebb szerzeményét. Taylor Swift aktuális Red című nagylemezén kapott az I Knew You Were Trouble c. felvétel, amivel mindenki számára meglepetést okozott. Újszerű modern és többszöri hallgatást követelő dalról van szó, ami tegnap óta már hivatalos klippel is rendelkezik.

Abszolút kijelenthető hogy az idei év egyik legnagyobb nyertese a mindössze csak 23 esztendős Taylor Swift. Negyedik stúdióalbuma minden várakozást felülmúlt és a tengerentúli zenerajongók elsőszámú kedvencévé lépett elő. Évek óta nem volt arra példa az amerikai zenében, hogy egy album ekkora népszerűséggel büszkélkedhetett a megjelenést követően. A Red c. nagylemez október 22-én vált közkinccsé és egy hét alatt több mint 1,2 millió példány fogyott el belőle. Az album dalai egytől-egyig felkerültek a Billboard slágerlistájára, a legnépszerűbb letöltési listákra és nem utolsó sorban a Red már 1 hónapja vezeti az albumeladási listát. Na de térjünk vissza a korong dalaira, közülük is a legújabbra az I Knew You Were Trouble-re.

Mi jut eszünkbe rögtön a bájos Taylor Swiftről? Country, country és country. Na ez az, amit most bátran elfeledhetünk, ugyanis a popvilág meghökkenésére Taylor is beadta a derekát a 21. század hódító stílusirányzatának. A Red november 27-én kiadott harmadik kislmezedala egy hamisítatlan popdal lett, szinte már elektcropop, amit megfűszereztek egy kis... Na mivel? Dubsteppel! Micsoda szentségtörés! A zenei visszafogottságáról híres lány merészebb vizekre merészkedett, már ami a stílusokat illeti, és ez az egész albumon meglátszik. De mint látjuk ez a húzás teljes mértékben bejött a hatszoros Grammy győztes előadónak. Nekem tetszik az újítás! A dalt természetesen maga az énekesnő szerezte és valószínűleg ismételten egy fiú, egy szakítás állhat a háttérben. A zenei videó tegnap debütált világszerte. A klipet november 18-án forgatták Los Angelesben Anthony Mandler rendezésével. A dalhoz remekül párosul a videó, melyben Taylor ezúttal nem a megszokott jókislány szerepében tündököl. Nem is mondok többet a klipről, nézzétek meg! Egyébként a kritikusok szerint a videó meglehetősen hasonlít Rihanna, We Found Love c. slágerének videoklipjére. Hmm.. Van benne valami!

komment

Címkék: zene music taylor swift klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek taylor swift i knew you were trouble taylor swift i knew you were trouble klippremier taylor swift i knew you were trouble official music video i knew you were trouble taylor swift i knew you were trouble új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr974967183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása