Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love

2011.10.20. 18:40 engyus

Már szinte megszokottá vált, hogy Rihanna minden év novemberében új albummal rukkol elő. Az elmúlt két esztendőben előbb a Rated R, majd pedig a Loud című stúdióalbumai jelenhettek meg az őszi hónapban. Mindkét korong számtalan slágerrel gazdagította zenei repertoárunkat. Valószínűleg így lesz ez a barbadosi énekesnő november 18-án kiadásra kerülő új albumával is.

Napjaink egyik legnépszerűbb előadójának hamarosan megjelenő hatodik stúdióalbuma a Talk That Talk címet kapta. Az első kislemez, a skót Calvin Harris közreműködésével készült We Found Love szeptember 22-én jelent meg. A reakciók egyelőre elég vegyesek. Sokaknak nagyon tetszik a dance és house elemekkel tarkított felvétel, de többen erős kritikákkal illették az újdonságot. Ez a helyzet a felvétel tegnap bemutatott videoklipjével is. Rihanna mostanság túl sokat enged meg magának. Egyre inkább hajlik az utcalány imidzs felé, pedig lehet nem kéne. Legújabb klipjében egy tipikus rosszfiúba szeret bele, aki feltűnően hasonlít Chris Brown-ra. A videóban előkerül a pia, a drog és s szex is. Sőt! Mi az hogy előkerül? Szinte az egész videó erről szól! A dal egészen jó lett, több országban is vezeti a hivatalos toplistát. Az Írországban forgatott klip viszont egyáltalán nem tetszik. Legalábbis nekem.

Szólj hozzá!

Címkék: zene zenei videó klippremier napi music engyus rihanna we found love rihanna we found love official music video rihanna we found love klippremier rihanna we found love videoklip rihanna we found love új dal klip rihanna calvin harris rihanna:klippremier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr903318178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása