Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ke$ha - Die Young

2012.11.11. 21:16 engyus

kesha-die-young-608x582.jpgAkár szeretjük Keshát, akár nem egy valami abszolút megmásíthatatlan. Annak idején, azon a ködös decemberi napon Kesha első dalával indult útjára a Napi Music oldala. Az extravagáns énekesnő, vagy ha éppen úgy tetszik botrányhősnő Tik Tok című dala hatalmas slágerként robbant be a köztudatba. Ezt követően a debütáló albumáról és első középlemezéről még összesen öt kislemezdal jelent meg. Ezek közül is akadt slágergyanús és közkedvelt felvétel, azonban a Tik Tok sikereit egyik sem közelítette meg. Kesha a következő hónapban új lemezt ad ki. Szeptemberben meg is jelent az albumot felvezető Die Young c. dal, ami mellé a várva várt videoklip is elkészült a napokban.

2010 január 1-én jelent meg Kesha első, Animal c. albuma. Az őrület természetesen a Tik Tokkal kezdődött. Aztán pedig sorban következtek a merészebbnél-merészebb elektronikus hangszerelésű dalok. Ilyen volt a Blah Blah Blah, a Your Love Is My Drug vagy a Take It Off. De láthattuk az énekesnőt közreműködni Taio Cruz vagy éppen a 3OH!3 oldalán is. Merész öltözködésével és közel sem visszafogott nyilatkozataival hamar megosztó személyiség lett belőle. Ahogyan a legtöbb énekesről, róla is elterjedt hogy nem élőben adja elő a dalait. Erre a vérmes rajongók szerint több felvétel is bizonyítékul szolgál. Ez Keshát továbbra sem aggasztotta és 2010 novemberében újabb lemezt, ezúttal egy EP-t dobott piacra a Tik Tok énekesnője. Utoljára erről, a Cannibal c. albumról adott ki dalt, mégpedig a Blow c. slágert.

Kesha közel másfél év elteltével tért vissza a zeneiparba. Szeptember 25-én adta ki visszatérő dalát, a Die Young c. felvételt. Az újdonság az énekesnő második albumának első kislemezeként vált közkinccsé. A premier óta már a világ számos pontjára eljutó dal, már itthon is gyakran hallható. Az új album november 30-án mutatkozhat be Warrior címen. A Die Young igazán slágergyanús electro pop felvétel lett. Kesha hozza a megszokott stílust, a megszokott hangszerelést és a jól ismert, sokszor érthetetlen és túlmisztifikált zenei videót. A napokban került fel az internetre a Die Young videoklipje, melyet most Ti is megnézhettek. A Mexikóban készített klipben kicsit túl sok vizuális effekt látható, így zavaró lehet az erre érzékenyeknek. Valamint a videóban elvileg feltűnik Mexikó kultúrája is, de erre nem vennék mérget. Összefoglalva, egy újabb nehezen érthető klipet kaptunk!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klipek klippremier zenei videók kesha napi music slágergyanús engyus music videos új klipek kesha die young kesha die young klippremier kesha die young official music video kesha die young video kesha die young klip kesha die young új dal klip die young

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr774900962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása