Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Carly Rae Jepsen - This Kiss

2012.10.28. 22:53 engyus

carly-rae-jepsen-this-kiss-art.jpgElcsépelt közhelynek számít már, ha az év legnagyobb slágerét vagy a nyár legnépszerűbb slágerét keressük. Nehéz egy-egy dalt kiragadni akár egy nyári időszakból, akár 12 hónapnyi zenetörténelemből. Mindenesetre akármennyire is elhasznált fogalmakról van szó, nem tudjuk kikerülni ezen titulusokat. Sokak szerint például az idei nyár és az egyben az idei év legnagyobb slágere, Carly Rae Jepsen rongyosra játszott dala, a Call Me Maybe lett. Népszerű és felkapott dal lett, ezen aligha lehet vitatkozni azt hiszem. Kérdés, hogy lesz még ekkora dobása a fiatal kanadai énekesnőnek? Szeptemberben jelent meg Carly legújabb dala, melyhez ma debütált a hivatalos zenei videó. Az első benyomások után azt kell mondjam, nem a This Kiss című felvétel lesz az újabb nagy dobás!

Sokan nem tudják hogy Carly Rae Jepsen már 2008-ban is kiadott egy stúdióalbumot Tug Of War címen. Ez azonban mint látjuk, nem hozott átütő sikert. Valamint egy évvel korábban a Canadian Idol nevű tehetségkutatóban is részt vett, ahol a harmadik helyen végzett. Kisebb szünet után az idei évben újra feltűnt a zenei palettán és a már említett bombaslágerrel meghódította a világot. Call Me Maybe c. dalát nemtől függetlenül dúdolta és énekelte szinte mindenki nap mint nap. Egyszerű dal volt, szokásos dallamokkal és valljuk be, bugyuta dalszöveggel. Mégis tudott valami olyat hozni az idei zenei életbe, amit csak nagyon kevesen.

Szeptember 14-én jelent meg Carly Rae Jepsen második nagylemez Kiss címmel. Az albumon megtalálható az első kislemezként kiadott Call Me Maybe, az Owl Cityvel közösen készített Good Time és a múlt hónapban kiadott This Kiss c. dal is. Utóbbi az album harmadik kislemezeként került kiadásra szeptember 10-én. Kijelenthetjük, hogy az eddig visszafogottan teljesítő szintipop dal, nem annyira fülbemászó mint elődei. Nem annyira slágergyanús, nem annyira élvezhető, bár szövege szintén könnyen tanulható. Az előző dalok sikerének köszönhetően valószínűleg ez a felvétel, és a ma bemutatott zenei videó is megkapja majd jól mutató népszerűséget. De ahhoz hogy Carly Rae Jepsen továbbra is a zenei élet krémjében maradjon, és ne csak egyslágeres előadóként emlékezzünk rá, azt hiszem ettől többet kéne mutatni! Azért ne hagyjátok ki a This Kiss c. szerzeményét sem. Elsősorban a hangulatos színvilággal rendelkező ma debütáló zenei videó miatt sem.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek carly rae jepsen carly rae jepsen this kiss carly rae jepsen this kiss official music video carly rae jepsen this kiss klippremier carly rae jepsen this kiss új klip carly rae jepsen this kiss video carly rae jepsen this kiss új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr234875723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása