Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Olly Murs feat. Flo Rida - Troublemaker

2012.10.24. 19:54 engyus

Olly-Murs-Troublemaker.jpgOlly Murs szemmel láthatóan belejött a munkába. Ám ezt mi természetesen egyáltalán nem bánjuk! Az utóbbi időben ugyanis két új zenei videót is készített a nagysikerű Heart Skips a Beat című slágeréhez. Ezen kívül aktívan közreműködik a brit X Factor háttérműsoraiban, jelenleg pedig harmadik nagylemezének kiadására készül. És ha ez nem volna elég, a napokban elkészült a novemberre várt album első kislemezdalának, videoklipje is.

A 2009-es X Factorból ismert Olly Murs kétségtelenül a mai brit és európai popzene egyik legszimpatikusabb alakja. Állandó vidámsága és lazasága megmutatkozik dalaiban és zenei videóiban is. Ha egy kis vidámságra vágyunk, érdemes rákeresni az énekes dalaira, klipjeire és élő fellépéseire. Nem fogunk csalódni! Kis hazánkban főként a már említett Heart Skips a Beat és a Dance With Me Tonight c. slágereivel vált ismertté. Éppen itt volt már az ideje, hiszen Olly Murs már karrierének kezdete óta minőségi és remek dalokkal szórakoztat minket. Ezúttal is így van ez, hiszen november 18-án jelenik majd meg a Flo Rida közreműködésével készült Troublemaker c. dal, melyet már a hazai rádiókban is hallhattok. A jól megszokott vidám és fülbemászó dallamokból ezúttal sem szenvedünk hiányt. A közismert rapper, Flo Rida személye elsőre talán furcsának tűnhet, ám minél többször hallgatjuk meg a dalt, annál jobban hozzászokunk a két különböző előadó párosához. A Troublemaker c. felvétel Olly Right Place Right Time c. soron következő nagylemezének első kiadott dala lesz. Az új album november 26-án jelenik meg Európában, december 4-én pedig az USA-ban is. Két napja debütált a Troublemaker várva várt klipje melyben mindkét előadó feltűnik. A videót szeptemberben forgatták Los Angelesben és Floridában. A tavaly Magyarországon is fellépő Flo Rida jelenetét leszámítva a klip egészen rendben van. A dal pedig szinte biztosan Olly Murs egyik legnépszerűbb dalává fogja kinőni magát a közeljövőben.

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus olly murs music videos új klipek olly murs feat flo rida troublemaker olly murs feat flo rida troublemaker official music video olly murs feat flo rida troublemaker klip olly murs feat flo rida troublemaker klippremier olly murs feat flo rida troublemaker új klip olly murs feat flo rida troublemaker új dal olly murs flo rida troublemaker olly murs feat flo rida olly murs troublemaker olly murs új dala troublemaker

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr814868581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása