Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Olly Murs - Dance With Me Tonight

2011.10.16. 20:52 engyus

Olly Murs ismét egy vidám dallal lepett meg bennünket. Az elmúlt X Factor évadokból talán Olly az, aki a legjobban kamatoztatni tudta a showban elért eredményét, és immár két éve folyamatosan jelen van az európai könnyű zenében. Hamarosan megérkezik második albuma, amely az eddig megismert dalokból ítélve ismét sikeres lesz.

A show után Olly nem sokat teketóriázott és szinte azonnal nekiállt debütáló albumának elkészítéséhez. 2010-ben került bemutatásra a nagylemez melyről szinte egytől-egyig remek dalokat ismerhetett meg a nagyérdemű. Itthon kevésbé váltak ismertté Olly dalai, de talán a hamarosan megjelenő új album már nálunk is népszerűbb lesz. Elvégre az album előfutáraként augusztus végén megjelent Heart Skips a Beat című slágert már az itthoni rádiókban is hallani.

A készülő nagylemez november 28-án jelenik majd meg In Case You Didn't Know címen. Az első kislemezként bemutatott Heart Skips a Beat c. single rögtön egy toplistás első helyezéssel kezdte. Minden esély megvan arra hogy Olly Murs következő dala is felkússzon a brit slágerlista első helyére, hiszen ezúttal is egy igazán hangulatos, fülbemászó és egyedi dallal rukkolt elő a brit énekes. A Dance With Me Tonight című felvétel november 20-án jelenik majd meg hivatalosan. A napokban elkészült a felvétel hivatalos zenei videója, melyben Olly hozza a jól megszokott vidám és közvetlen alakját.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music videoklip klippremier napi music slágergyanús engyus olly murs olly murs dance with me tonight olly murs dance with me tonight official music video olly murs dance with me tonight klippremier olly murs dance with me tonight video olly murs dance with me tonight új dal klip dance with me tonight

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr473307829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása