Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

The Wanted - I Found You

2012.10.16. 21:03 engyus

Thewantedifoundyou.jpgGondolom sok hölgy olvasó és fiatal leányzó kedveli a The Wanted nevű formációt. Ezen persze nem is szabad meglepődnünk, hiszen egy tipikus brit fiúbandáról van szó, amit öt jól összeválogatott fiatalember alkot. Gondolom a banda verbuválásánál az is fontos volt, hogy a srácok kinézzenek valahogy. Persze emellé azért némi énekhang is kellet, de azt kizártnak tartom, hogy mindannyian kimagasló hangtartománnyal rendelkeznek. Ettől függetlenül a 2009-ben a semmiből előtűnő együttestől hallhattunk már jó dalokat is. Debütáló The Wanted címet viselő nagylemezükön ott volt például a banda legelső kislemezdala, az All Time Low. Ám ezen sláger sikereit is felülmúlta a második, Battleground c. nagylemez legütősebb dala, a máig nagy kedvenc Glad You Came.

Természetesen több kislemez is megjelent, de ezek a dalok nem értek el átütő sikereket. Mármint itthon! Mert azért valljuk be, brit földön elég jól muzsikáltak a slágerlistákon ezek a dalocskák. Nem hosszú ideig ugyan, de beverekedték magukat az élmezőnybe. Hamarosan új albummal, szám szerint már a harmadikkal jelentkezik a The Wanted együttese. Ha hinni lehet a statisztikai mutatóknak, akkor az új korong egy dalára biztos vevő lesz Európa. Kérdés hogy melyik dal lesz az? Eddig egyetlen felvétel látott napvilágot a készülő nagylemezről. Ez pedig az I Found You nevű újdonság, mely első ízben szeptember 7-én került lejátszásra a brit BBC Radio 1 adásában. A főként elektronikus és eurodance dallamokból elépülő dal november 4-én jelenik majd meg hivatalosan. Aki nem bír addig várni, az addig is élvezheti a ma bemutatott zenei videót, melyet a Britney Spears és Ke$ha klipjeinek stáblistájáról ismert, Chris Marrs Piliero rendezett. Hölgyeim jó hírem van! A fiúk elég gyakran feltűnnek a közel négy perces videoklipben!

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos the wanted új klipek the wanted i found you the wanted i found you klippremier the wanted i found you official music video the wanted i found you klip the wanted i found you új dal the wanted i found you új album 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr1004854752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása