Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Flo Rida - I Cry

2012.10.11. 23:41 engyus

ICryFloRida.pngVan a repertoárban még pár elmaradt dal- és klipbemutató. Ezek közé tartozik a mostanában gyakran felcsendülő I Cry című sláger. Az itthon rádiókban is sokat játszott dal az amerikai rapper, Flo Rida legújabb felvétele, amely szeptember 18-án jelent meg digitálisan letölthető formában. A dal a közismert előadó nyáron megjelent Wild Ones c. albumának negyedik kislemezdalaként került kiadásra. Az újdonságot a kislemezek sorában olyan slágerek előzték meg, mint a Good Feeling, a Wild Ones vagy a Whistle. Flo Rida negyedik albumának mindhárom első dala hatalmas sikernek örvendett és örvend még jelenleg is.

Kérdés, hogy a megszokott és egyre jobban kiismerhető és monotonná váló dance pop és hip hop keverékből felépülő rap dalok meddig állják meg még a helyüket. Mert ha őszinték akarunk lenni, akkor be kell látnunk, hogy Flo Rida igen csak egy sémában nyomja a dolgokat már egy ideje. Persze kicsit kilóg a sorból a lassabb, és más világba elkalauzoló Whistle. De általában Flo Rida is marad a jól bevált elemeknél. Azt se feledjük azonban, hogy ezen dalok többsége általában nem saját szerzemény hanem egy korábbi felvétel feldolgozása. Lásd például Good Feeling. A szóban forgó I Cry is ilyen. Az eredeti dal ezúttal a Bingo Players, Cry (Just A Little) címen megjelent dance slágere volt. Flo Rida ezt egy kicsit átalakítva hozzáteszi saját mondandóját és máris kész az újabb rádiós sláger. Ennyi lenne az egész? Klip is készült az új alkotáshoz, ami az előadó videóit ismerve egész jónak mondható. Ezúttal nem a pénz, a drága autók és a majdhogynem félmeztelen nők játsszák a főszerepet. Flo Rida a klipben egy kicsit visszatekint sanyarú múltjára, de néha már szinte értelmetlen, és Lana Del Ray mélységekbe zuhanó képsorok is a szemünk elé kerülnek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music flo rida klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek flo rida i cry flo rida i cry official music video flo rida i cry klippremier flo rida i cry zenei videó flo rida i cry új klip flo rida i cry bingo players

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr634821555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása