Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lawson - Standing In The Dark

2012.10.06. 23:36 engyus

ChapmanSqaurelawson.jpgMég júliusban mutattam be a Lawson nevű brit fiúbandát, akiket akkor még bizonyára sokan nem ismertek. Mára már azonban többen találkozhattatok nevükkel és dalaikkal, akár az internetről, akár a hazai rádióadókról legyen szó. Fiatalos, üde és fülbemászó dalaikkal hamar képesek a pop rock kedvelő rajongók szívébe lopni magukat. A 2009-ben alakult négytagú formáció hamarosan kiadja debütáló albumát, melyről eddig két kislemez látott napvilágot. Az október 22-re várható Chapman Square címet viselő stúdióalbum első kislemezként jelent még májusban a When She Was Mine c. felvétel. Ezt követően pedig augusztusban a már itthon is slágerként berobbanó Taking Over Me, melyet egyébként nap mint nap hallhatunk a rádiókban.

Azt hiszem érdemes lesz beszerezni a nemsokára aktuálissá váló nagylemezt, hiszen eddig csak jó dalokat ismerhettünk meg a Lawsontól. Itt van például a harmadik single titulusával rendelkező Standing In The Dark c. újdonság is, ami az album megjelenését pár nappal megelőzve, október 14-én válhat majd közkinccsé. Az első két pörgősebb pop rock felvétel után most egy nyugodtabb és érzelmesebb hangvételű dalról van szó. Már-már a fiúbandák védjegyévé váltak az ilyen típusú dalok, hiszen a múltbéli együttesek is számos hasonló hangvételű slágerrel halmoztak el bennünket. De legalább egy változatos debütáló albumot vetít előre a Lawson legfrissebb dala, melyhez zenei videó is készült a közelmúltban. Női olvasók tessék figyelni! Négy dekoratív fiatalember indult el az európai hölgyek szívének meghódítására.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music lawson klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek lawson standing in the dark lawson standing in the dark klippremier lawson standing in the dark official music video lawson standing in the dark new single lawson standing in the dark videoklip lawson standing in the dark új dal lawson zenekar

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr34821561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása