Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Lawson - When She Was Mine

2012.07.09. 22:59 engyus

lawson-when-she-was-mine-1336141733.jpgA britek mindig is az élen jártak a fiúbandák terén. A 90-es években elképesztően nagy sikereket is értek el, az akkor fénykorukat élő fiúcsapatok. Bizonyára mindannyian emlékszünk még a Westlife és a Take That slágereire, amelyek örökre beírták magukat a zenetörténelembe. Hamarosan azonban jelentősen csökkent az effajta formációk népszerűsége, és úgy tűnt a fiúbandák kora végleg leáldozott. Egészen pár évvel ezelőttig. Az X Factorban második lett a JLS, megalakult a The Wanted, újra összeállt a Take That. De ne feledkezzünk meg a kisebb világszenzációnak számító, szintén X Faktoros berkekben verbuválódó One Directiontól sem. De ha már az ír Westlife-ot is ide soroltam az elején, akkor szintén ide kívánkozik a hasonlóan ír nemzetiségű The Script is, ami hamarosan harmadik albumát dobja piacra. A közelmúltban pedig újabb "boyband" tűnt fel a láthatáron.

A Lawson nevet viselő négytagú formáció 2009-ben alakult Londonban. Első ízben még The Grove néven futottak. A bandát Andy Brown, Adam Pitts, Joel Peat és Ryan Fletcher alkotják. A srácok 2010-ben kezdték el igazán a munkát, szerződést kötöttek a Polydor Records-szal, és elkészítették első felvételüket is. Bemutatkozó albumuk még javában készül, de az említett debütáló felvétel már májusban megjelent When She Was Mine címen, ami a brit toplista negyedik helyéig jutott. Hamarosan pedig megérkezhet a Taking Over Me c. második kislemez is. Klip már mindkét dalhoz készült, a Taking Over Me videóját éppen a minap mutatták be. Egészen jó dalokról van szó, azt kell mondjam. Bár a két felvétel nem hozz semmi olyat, ami nem volt még a popszakmában, mégis pozitívum hogy nem a gagyi pop világa felé orientálódnak a srácok. Talán épp a már emlegetett The Scripthez hasonlítanám őket és zenéjüket. Úgyhogy aki szereti az ír banda indie és alternatív rock dallamait az a Lawsonban sem fog csalódni.

komment

Címkék: zene music lawson klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek lawson when she was mine lawson when she was mine official music video lawson when she was mine klippremier lawson when she was mine:videoklip lawson when taking over me

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr264638854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása