Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Nelly Furtado - Parking Lot

2012.09.18. 23:22 engyus

Nelly-Furtado-Parking-Lot-single-cover-art.jpgAz előző két kiadott kismelezénél kissé lehúztam szegény Nelly Furtado-t. Ahogyan azt már írtam is a korábbiakban, a portugál-kanadai énekesnő hat év elteltével ad ki újabb angol nyelvű albumot. A The Spirit Indestructible címet viselő nagylemez a tervezett megjelenéstől később, valójában szeptember 14-én jelent meg. Az album első dalaként a Big Hoops (Bigger the Better) vált közkinccsé még áprilisban, ami nem nyerte el sem az én, sem a többség tetszését. Ezt követte július 31-én a Spirit Indestructible c. felvétel, ami már jóval fülbemászóbb és kedvelhetőbb volt, mint elődje. Valami azonban mégis hiányzott belőle. Talán a régi Nelly Furtado, a dinamika, az a zenei különlegesség, amit az énekesnőtől a múltban is megszokhattunk. Pedig az ígéretek alapján az új lemez stílusban és hangzásban elvileg hasonlít az énekesnő 2000-es debütáló albumához a Whoa Nelly! c. nagylemezhez.

Nelly Furtado a mai napon jelentette meg ötödik albumának harmadik kislemezdalát. Őszintén szólva azt vártam, hogy a Parking Lot címet viselő újdonság folytatja az erőlködő, és a régi sikereket hajhászó zenei próbálkozást. De csalódnom kellett. Ezúttal azonban pozitívan. Nelly Furatado legújabb dala az eddigi legjobb szerzemény a The Spirit Indestructible c. albumról. Ez a dal már abszolút élvezhető, többször meghallgatható. Megvan benne az a fajta különlegesség, amitől oly egyedivé vált anno Furtado néhány korábbi dala. Néha az az érzése az embernek hogy a dallamok egyáltalán nincsenek a helyükön és egyfajta kusza hangtébolyba keveredtünk, amit ütemes dobolás kísér. De talán épp ez adja a dalhoz azt a csipetnyi különlegességet, amiért érdemes meghallgatni. A klip a kislemezzel együtt debütált a mai napon. A sötét színekben domináló klipben főként a táncos koreográfia és a fények hatása kapta a szerepet. Valamint természetesen a még mindig remek formában lévő Nelly Furtado.

komment

Címkék: zene music nelly furtado klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek nelly furtado parking lot nelly furtado parking lot klippremier nelly furtado parking lot official music video nelly furtado parking lot music nelly furtado parking lot új dal nelly furtado parking lot új klip 2012 parking lot

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr834786963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása