Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Robbie Williams - Candy

2012.09.11. 19:54 engyus

robbie-williams-candy.jpgRobbie Williams nagy visszatérésre készül. A brit popzene ikonikus alakja 2009-ben adott ki utoljára szólóalbumot. Az akkori Reality Killed the Video Star címet viselő albumról olyan dalokat ismerhettünk meg, mint a Bodies, a You Know Me vagy a Morning Sun. 2010-ben pedig megtörtént, amire kevesen gondoltak volna. Robbie Williams újra csatlakozott a 90-es évek népszerű fiúbandájához, a Take Thathez. Az egykori botrányos kiválás után az együttes sikert sikerre halmozott és Robbie közreműködésével számos új slágert készített és repített a toplisták élmezőnyébe. A kibékülés pedig olyan jól sikerült, hogy a készülő stúdióalbumon zenésztársa, Gary Barlow segítségével kezdett el dolgozni. Az X Factor jelenlegi oszlopos zsűritagja a dalíráson kívül a produceri munkából is kiveszi a részét. Valamint ha minden igaz, akkor egy Williams-Barlow duett is szerepel majd a november 5-én megjelenő, Take The Crown c. nagylemezen.

Az X Factor mindenható ura, Simon Cowell monda egyszer azt, hogy Robbie Williams bár nem a legjobb énekes a Földön, mégis az egyik legjobb előadó és szórakoztató, és ebben rejlik tehetsége. Ez kétségtelenül így van, hiszen élő fellépéseit és a klipjeit szinte mindig a vidámság és a dinamizmus és a profizmus jellemzi. Robbie Williams fő célja kétségtelenül a szórakoztatás. Williams kilencedik stúdióalbumának első kislemezdala október 29-én fog megjelenni Candy címen. A középszerűre sikeredett visszatérő dal tegnap debütálhatott, a hivatalos videoklip pedig a mai nap folyamán. A klip jóval élvezhetőbb, mint a felvétel, bár azzal sincs nagy gond. Csupán egy tipikus Robbie felvételről van szó, ami biztosan nem fog a legnagyobb slágerek közé tartozni, de mint nagy visszatérő, valószínűleg jó eredményeket fog elérni. A dalt Williams és Gary Barlow, a ma bemutatott klipet az amerikai sztárrendező, Joseph Kahn jegyzi. A humoros videóban az énekes egy túlbuzgó őrangyal szerepébe bújik. Védence egyébként a brit Skins c. sorozatból ismert Kaya Scodelario, aki miatt a rózsaszín öltönyt viselő Robbie még idős hölgyeknek is kioszt pár pofont.

Szólj hozzá!

Címkék: zene robbie williams music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek robbie williams candy robbie williams candy official music video robbie williams candy klippremier robbie williams candy premier robbie williams candy új dal klip robbie williams candy 2012 robbie williams candy visszatérő robbie williams candy új videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr334770803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása