Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

The Veronicas - Lolita

2012.09.03. 17:57 engyus

The_Veronicas_Lolita.jpgVegyes érzésekkel kezdek bele a cikkírásba ismét. Ugyanis nem tudom eldönteni hogy mennyire számít cikinek, ha egy férfi szívesen hallgatja egy poprock és electropop zenét játszó lányduó dalait. Mert igenis be kell valljam, hogy régebben előszeretettel tettem a lejátszóba a The Veronicas koncertalbumát és hallgattam rongyossá a Take Me On The Floor és Untouched című számokat. De 2007 óta már sok idő eltelt, valamint az én zenei ízlésem is változott. Ennek ellenére nagyon kíváncsian vártam az ausztrál együttes legújabb, visszatérő dalát. A múlt héten klippel együtt meg is érkezett a lányok soron következő felvétele Lolita címen. Na de kik is alkotják a The Veronicas együttesét?

Korábban már röviden beszámoltam a két ikerlány alkotta duóról. Lisa Origliasso és Jessica Origliasso 1999-ben alapította meg a formációt. Az ausztrál ikerlányok sikerére és karrierére azonban még jó pár évet várni kellett. 2004-ben ismerkedtek meg egy zenei producerrel, aki úgymond szárnyai alá vetet a lányokat és a lemezszerződés megkötésén kívül számos neves dal- és zeneszerzővel hozta össze őket. Az együttes neve hagy némi kívánni valót maga után, ugyanis egészen érthetetlen miért a Veronica név szerepel a banda nevében. A lányok elmondása szerint Winona Ryder, Heathers c. filmjének Veronica nevű karaktere annyira megfogta őket, hogy úgy döntöttek ez számukra  megfelelő. Első albumuk végül 2005-ben jelent meg The Secret Life Of… címen. A debütáló nagylemez legismertebb dala az a 4ever c. felvétel lett, ami még sokáig nagy kedvenc maradt a rajongók körében. 2007-ben készült el, a már jóval nagyobb figyelmet kapó Hook Me Up c. album, melyről olyan slágerek lettek világszerte kedveltek, mint az Untouched, a Take Me On The Floor, vagy a címadó Hook Me Up. A dalok és a nagylemez ami Ausztráliában nagy sikernek örvendett, Angliába csak két évvel később jutott el.

A The Veronicas már 2010 óta készíti harmadik albumát, amiről egy ideig nem sok mérvadó információt kaptunk. Mostanában azonban beindult a marketing üzem és egyre több felvétel, nyilatkozat illetve promó jelenik meg a Life On Mars címet kapó albummal kapcsolatban. Úgy néz ki az idei év végére el is készülhet a korong. Az első kislemezként kiadott Lolita c. dal július 27-én jelent meg. A szokásokhoz híven a poprock mellett elektronikus dallamokban is bővelkedik az újdonság, ami a mai trendeknek megfelelően már dubstep ütemekkel is gazdagodott. Bár már érződik némi változás a stílus terén, de még mindig megmaradt a két lány dinamikája, ereje és hangja. Van bennük valami Avriles beütés, egy kis t.A.T.u. feeling és igazából mégis egyediek. Új klipjük a múlt héten érkezett meg! A cikk alatt megnézhető! A dal bár nem rossz, talán mégsem übereli a régi slágereket. Azt hiszem én előkeresem a régi lemezt és újra beteszem a lejátszóba!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music the veronicas klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek the veronicas lolita the veronicas lolita official music video the veronicas lolita klippremier the veronicas lolita video the veronicas lolita új dal the veronicas lolita új klip the veronicas lolita single the veronicas lolita life on mars

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr1004744271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása