Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Little Mix - Wings

2012.08.07. 22:00 engyus

Wings_Little_Mix.jpegVégre elkészült a tavalyi brit X Factor nyertesének első igazi zenei videója. Azt hiszem a szintén róluk szóló decemberi cikkemet is valahogy így kezdtem, de az akkori videó csupán az egyik döntős dal mellé készített legjobb pillanatokat felölelő alkotás volt. A Wings c. dal mellé készül klip pedig már a banda első saját dalának zenei videójaként jelent meg a közelmúltban. De ha már ennyit beszéltem a lányokról ideje a nevüket is megismertetni az Olvasóval.

Tehát nagysikerű tehetségkutató 2011-es szériáját a Little Mix nevű hölgy kvartett nyerte, egészen magérdemelten. A lányokat a műsor zsűrije választotta ki és szervezte őket együttessé, hiszen csak így juthattak tovább. Döntésük elég jónak bizonyult, hiszen a Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall alkotta formáció folyamatosan remekül teljesített és magabiztosan menetelt el a végső döntőig. A döntőig, melyben a már szintén befutott Marcus Collins volt az ellenfelük. A Little Mix sikerét egészen biztosan segítette a döntőben előadott Cannonball c. Damien Rice, szerzemény feldolgozása. Azóta azonban több mint fél év telt el, éppen itt volt már az ideje, hogy az X Factor győztes csapat előrukkoljon végre valamivel.

Hamarosan megjelenhet a Little Mix első albuma, amiről az első, Wings c. kislemezdal hivatalosan augusztus 26-án kerül a boltokba. Első ízben természetesen a brit Radio 1 műsorában volt hallható a felvétel július elején. A lányokhoz méltó vidám, pörgős fülbemászó dallamú felvételről van szó, ami feltehetően a megjelenést követően hamar a toplisták élmezőnyében találja majd magát.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek little mix little mix wings little mix wings klippremier little mix wings official music video little mix wings videoklip little mix wings x factor winner 2011 little mix wings debut single little mix wings új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr584692729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása