Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lady Antebellum - Wanted You More

2012.07.08. 22:28 engyus

WantedYouMore.jpgÉrdekes hogy Európában, és főleg a kelet tarktusban nem annyira népszerű a Lady Antebellum zenéje. Persze tudjuk jól hogy az alapvetően country stílusban íródott dalok főként a tengerentúlon, a műfaj hazájában érnek el nagy sikereket. A country az country, és Amerikában éppen annyira nyerő, mint egykoron. Nem véletlen hogy itthon sokak számára ismeretlen volt például a The Voice című tehetségkutató egyik zsűritagja, egy vérbeli country zenész Blake Shelton. Persze sokan mondhatják most azt hogy, Taylor Swift is kötődik valamelyest a műfajhoz, és száos hazai rajngója van, de az ő zenéje talán közelebb áll a pophoz mint a tipikus countryhoz. A Lady Antebellum néhány slágerét azért már ismerhetjük, és a rádiók is játszották, mégsem érzem hogy annyira sikeresek lennének errefelé.

Pedig egészen remek zenéi vannak a már hét Grammy-vel büszkélkedő csapatnak. 2010-ben egyet, 2011-ben ötöt, idén pedig ismét egy díjat zsebeltek be. Ebből is látszik hogy a szakmában mennyire elismertek. Tavaly szeptemberben adták ki harmadik nagylemezüket, amiről eddig négy dal jelenhetett meg. Az eddigi legsikeresebb a Just A Kiss c. felvétel volt, amiről már tavaly is írni akartam, de a klipet hazánkban nagyon hosszú ideig nem tekinthettük meg. Hasonlóan a soron következő videók is hasonló sorsra jutottak. Az említett dalt, a We Owned The Night, Dancin' Away With My Heart és a Wanted You More követte. Egytől-egyig remek dalai az Own The Night címet viselő korongnak. A legutóbb, a Wanted You More vált közkinccsé, egészen pontosan május 7-én. Lassú tempójú, érzelmekkel teli country dal. De a Lady Antebellum legtöbb felvételéről elmondhatjuk ezeket. Emlékszünk még első igazi slágerükre a Need You Now-ra? Azt hiszem aki kedvelte a dalt, ezúttal sem fog csalódni a Wanted You More-ban, amihez végre egy megtekinthető klip is készült a közelmúltban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos lady antebellum új klipek lady antebellum wanted you more lady antebellum wanted you more official music video lady antebellum wanted you more klippremier lady antebellum wanted you more videoklip lady antebellum wanted you more új dal wanted you more

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr604620114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása