Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Chris Brown - Don't Wake Me Up

2012.06.17. 22:42 engyus

Chris_Brown_-_Don't_Wake_Me_Up.jpgA múlt hónapban érkezett meg Chris Brown legutóbbi zenei videója, melyet máris újabb klip követhet. Az amerikai énekes ötödik nagylemeze június 29-én jelent meg Fortune címen. Az album első kislemezdala rögtön rádiós slágerként vezette fel Brown legújabb korongját. A Turn Up The Music februári megjelenése óta is gyakran hallható, az ezt követő két single viszont nem kapott ekkora figyelmet. Talán a soron következő negyedik dal, a május 18-án kiadott Don't Wake Me Up lesz a következő sláger az albumról. A zenei trendeket figyelembe véve erre potenciális esélye lehet a közeljövőben.

Rihanna egykori barátja lassan kezdi visszanyerni korábbi elismertségét és népszerűségét. Az új albumnak köszönhetően ez még gyorsabban sikerülhet. Érzésem szerint a Don't Wake Me Up című dal is jó úton halad afelé, hogy igazi nyári sláger legyen belőle. A dance pop felvétel nem fülbemászó, nem egyedi, nem eget rengető, valamiért mégis hallgatható és megnyerő. Talán a dal eleje a legjobb, ami szinte csak az énekre és a gitárszólamra épül. Aztán természetesen az akusztikus dallamokat felváltja az elektronika és a kicsit eltúlzott autotune technika. Ilyen hangon én is tudok énekelni, ha számítógéppel egy kicsit rásegítek. De mint halljuk Chris Brown is csak így tud, de ez a poprajongókat nem igazán érdekli. Mármint az ilyen apró részletek. És persze nem is én vagyok világsztár hanem ő... A ma bemutatott Colin Tilley által rendezett videóklip viszont egészen hangulatos lett. A naplementés sivatag eszközkészlete hiányos és közhelyes, valamiért mégis odaszegezi a tekintetünket a monitorra. Az animált álomvilág pedig változatossá teszi a klipet, ahogy a csinos Araya Nicks nevet viselő hölgy is, akit én is szívesen követnék az álmomban!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music chris brown klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek chris brown don t wake me up chris brown don t wake me up official music video chris brown don t wake me up klippremier chris brown don t wake me up videoklip chris brown don t wake me up zenei video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr294594534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása