Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Chris Brown - Turn Up The Music

2012.02.17. 22:48 engyus

Chris_Brown_-_Turn_Up_the_Music.jpgA 22 éves Chris Brown továbbra is megosztó személynek számít az emberek körében, ám zenei munkássága mellett továbbra sem mehetünk el szó nélkül. Hiába az évekkel ezelőtti kínos és egyben felháborító Rihanna-incidens, Chris Brown talán sikeresebb, mint valaha. Azt pedig be kell látnunk hogy balhés múlt ide vagy oda, Chris Brown népszerű és élvezhető popzenével jelentkezik újra és újra. A tavalyi évben megjelent F.A.M.E. című albuma hat kislemezdalával együtt hatalmas sikert aratott. Éppen ezért nem is volt meglepő hogy a zenész idén három Grammy jelölést is kapott, amiből végül egyet, a legjobb R&B albumért járó elismerést sikerült is bezsebelnie.

Chris Brown még szinte be sem fejezte az előző albumot, máris jön a következő. Március 16-án jelenhet meg Fortune címmel soron következő, ötödik nagylemeze. A közelmúltban már megismerkedhettünk egy dallal az új albumról. A Strip c. felvétel a készülő korong promóciós kislemezeként jelent meg novemberben. Az első hivatalos kislemezdalra pedig február 7-ig kellett várnunk, amikor is Turn Up The Music címen új Chris Brown felvétel jelenhetett meg. Az énekes első ízben adta elő új szerzeményét a hét eleji Grammy-gálán, amivel hatalmas sikert aratott. A house és dance elemekkel tarkított dal hozza a mostanában megszokott Chris Brown slágerek stílusát. A ma bemutatott klipben pedig az elmaradhatatlan táncos betétek sem hiányoznak. A népszerű előadó elmondta, hogy talán az eddigi legjobb klipjét sikerült elkészítenie eddigi pályafutása során.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek chris brown turn up the music chris brown turn up the music klippremier chris brown turn up the music official music video chris brown turn up the music videoklip chris brown turn up the music új dal chris brown 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr184124113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása