Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Avicii - Silhouettes

2012.06.13. 23:46 engyus

AVICII - silhouettes.jpgAvicii neve mára abszolút ismertté vált a modern zene kedvelőinek körében. A zeneiparba a közelmúltban hirtelen berobbanó lemezlovas rövid időn belül hatalmas rajongótábort szerzett magának. Bár a 22 éves svéd DJ nem a tavalyi évben kezdte el a zenegyártást, mégis a múlt évben megjelenő Levels c. felvétele tette igazán ismertté. Az egykori Etta James sláger alapdallamaira épülő progresszív house ritmusokat felvonultató dal szinte végigsöpört Európán. A toplistákon előkelő helyekkel büszkélkedhetett a Tim Berg néven is alkotó zenész, de a rádiós lejátszási listákon is kitűnően megállta a helyét. Mára már szinte unalmassá vált, a naponta többször is lejátszott sláger.

A sok közreműködés, a saját dalok és egy ilyen megasláger után már illene egy önálló albummal is előrukkolni. Ha minden igaz, ez az album hamarosan megjelenhet, méghozzá The Baterry Pack címen. Erről a készülő korongról érkezett meg április 27-én a Silhouettes című kislemez dal, amely Avicii legújabb slágergyanús szerzeménye lehet. A már ismert house dallamokra épülő felvétel nagyon hasonlít a Levels-re, ám ezúttal semmilyen népszerű felvétel feldolgozása nem csendül fel benne. Talán éppen emiatt nem is lesz olyan népszerű. De ez hamarosan kiderül. A májusban bemutatott zenei videó első megtekintése közben azt gondoltam, hogy legalább a kisfilm jobban sikerült mint az előző dalnál. Ám a végén azért nagyokat néztem amikor leesett miről is van szó. Ennek ellenére még mindig azt mondom, jobb klip lett mint vártam.

3 komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek avicii silhouettes avicii silhouettes official music video avicii silhouettes klippremier avicii silhouettes új dal avici avicii silhouettes new single video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr334586937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boxeralso 2012.06.14. 15:06:18

mikor az elején belép a kórházba onnantól lehet tudni, és akkor így gyanús lesz és elkezdesz a szövegére figyelni.
nem fontos de azért ideírom: ez egy beteg szar.

boxeralso 2012.06.14. 15:08:16

biztos esett meg mással is hogy részegen "bűnbe" esett. na képzeld még tetézni a történetet azzal hogy kiderüé a picsáról hogy fél éve még farka volt. nagyon megalázó.

engyus 2012.06.14. 15:45:57

@boxeralso: Inkább nem akarok belegondolni :)
süti beállítások módosítása