Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Avicii - Levels

2011.11.30. 00:21 engyus

Gondolom a house zene kedvelőinek nem ismeretlen Tim Berg neve. A fiatal svéd DJ Seek Bromance című felvétele igazán sikeres slágerré vált a múlt évben. A kezdeti sikerek ellenére azonban az előadó úgy döntött nevet változtat, így ma már főként Avicii művésznéven ismerhetjük. A 22 esztendős zenész négy évvel ezelőtt csöppent igazán a zene világába. Azóta már több neves DJ-vel dolgozott együtt, mint például John Dahlbäck, Tiësto vagy Sebastian Ingrosso. Levels című felvételével pedig most már biztosan saját magának is nagy hírnevet szerzett.

Seek Bromance c. dala sok országban nagy kedvenc lett. Európa legmeghatározóbb toplistáját, a brit slágerlistát is meghódította. A közelmúltban kiadott dalok mellett pedig, Leona Lewis legújabb slágerében, a Collide című dalban is közreműködött. A Levels c. kislemezdal október 28-án jelenhetett meg. A dal alapjául Etta James 1962-es felvétele, a Something's Got a Hold On Me címet viselő szerzeménye szolgál, melyet Flo Rida is felhasznált legújabb, Good Feeling című slágerében. A tegnapi nap folyamán került bemutatásra a fiatalok új kedvencének zenei videója, ami fergetegesre sikeredett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music videóklipek klippremier zenei videók levels napi music slágergyanús engyus music videos avicii avicii levels official music video avicii levels klippremier avicii levels videoklip avicii tim berg

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr433423656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása