Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Kelly Clarkson - Dark Side

2012.05.25. 23:27 engyus

Dark_Side_Single_Cover.jpgKelly Clarkson jobbnál-jobb dalokkal jelentkezik mostanában. A zenei tehetségkutatók nyerteseinek első kiemelkedő alakja, visszatérése óta már a harmadik felvétellel rukkol elő. A tavalyi év októberében jelent meg Kelly Clarkson ötödik, Stronger c. stúdióalbuma. A debütáló sláger a Mr. Know It All volt, amit a jóval slágeresebb Stronger követhetett, ami talán az énekesnő egyik legjobb és legismertebb dalává nőtte ki magát. Június 5-én pedig érkezik az új album harmadik kislemeze is, a Dark Side c. felvétel.

Az biztos hogy nehéz lesz felülmúlni a címadó sláger, a Stronger (What Doesn’t Kill You) c. felvétel sikereit, ami Amerikában három hétig listavezető volt, de számos más országban is a slágerlisták élére küzdötte magát. Az amerikai énekesnő újdonsága elsőként a héten megrendezett Billboard Music Awards díjátadóján hangzott el élőben. A Dark Side szintén az énekesnőtől megszokott dinamikát és igényességet hozza, bár még mindig csak a megszokott popzene titulussal tudom felruházni. A dalszöveg is hozza az olykor-olykor felbukkanó "senki sem tökéletes" közhelyt, azaz mindenkinek van sötét oldala. Ezzel együtt tényleg a jó dalok közé tartozik. A felvétel zenei videója a múlt hónapban készült el Los Angelesben, Shane Drake rendezésével, aki egyébként a Stronger klipjét is rendezte. A hangulatos zenei videó a tegnapi napon debütálhatott. Szép fények, szép énekesnő, szép dal, valahogy így tudom jellemezni.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music kelly clarkson klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek kelly clarkson dark side kelly clarkson dark side klippremier kelly clarkson dark side official music video kelly clarkson dark side videoklip kelly clarkson dark side új dal klip dark side

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr724546703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása