Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Kelly Clarkson - Mr. Know It All

2011.09.26. 19:35 engyus

Szinte hihetetlen hogy Kelly Clarkson még sosem szerepelt a blog hasábjain, pedig egy sokak által közkedvelt és egy igen tehetséges énekesnőről van szó. Kelly Clarkson két év után tér vissza egy várhatóan sikeres és népszerű új albummal. A nagylemez Stronger címen fog megjelenni október 21-én. Ez lesz a 29 éves énekesnő pályafutásának ötödik stúdióalbuma.

Kelly Clarkson talán az első igazi tehetségkutató győztes. Az első olyan amatőr tehetség, aki egy zenei tehetségkutatónak köszönheti hírnevét. A fiatal lány 2002-ben nyerte meg az akkor még gyerekcipőben járó, American Idol első évadát. Talán azt is bátran kijelenthetjük, hogy Kelly az egyetlen előadó, aki tényleg maradandót alkotott a tengerentúl túlzsúfolt sztárcsináló zenei érájában. Egy American Idol győztes sem ért el akkora sikereket, mint ő.

2003-tól indult el igazán a karrierje és a négy albumon kívül, számos slágert köszönhetünk neki. Gondoljunk csak a Breakaway, a Since U Been Gone, a Because Of You és a My Life Would Suck Without You című felvételekre. Egytől-egyig remek dalok és akkor még csak a legnépszerűbbeket említettem. A hamarosan bemutatkozó Stronger című stúdióalbum első kislemezeként jelent meg szeptember 5-én a Mr. Know It All című felvétel. A mai nap folyamán megérkezett a dal hivatalos zenei videója is. Aki kedveli az énekesnő dalait, az most sem fog csalódni, bár elsőre talán mégse mekkora durranás. Ráadásul a kritikusok szerint a dal egyes részei Bruno Mars, Just The Way You Are című slágerére emlékeztetnek… Szerintetek?

Szólj hozzá!

Címkék: zene music kelly clarkson napi music slágergyanús engyus kelly clarkson mr know it all kelly clarkson mr know it all official music video kelly clarkson mr know it all klippremier kelly clarkson mr know it all videoklip kelly clarkson mr know it all új dal mr know it all kelly clarkson stronger új album 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr413258517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása