Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Snow Patrol - New York

2012.04.15. 23:19 engyus

NewYorkSnowPatrol.jpgA nagy hajtás közepette azért szükségesnek éreztem, hogy ha röviden is de beszámoljak egy közelmúltban bemutatott újdonságról. Vannak elmaradásaim bőven, ezért nem minden "klippremier" lesz éppen aktuális. Így van ez most is, hiszen a Snow Patrol legújabb zenei videója már március 30-án megérkezett. Azért bízom benne, hogy van, aki még nem látta, illetve akad olyan is, akinek új lesz a dal is.

Az 1994-ben megalakult ír alternatív rockbanda a tavalyi év novemberében jelentette meg hatodik stúdióalbumát Fallen Empires címen. Az első kislemezdalként bemutatott Called Out In The Dark elképesztően népszerű dallá vált és biztosan beírta magát a Snow Patrol legismertebb slágerei közé. A közkedvelt felvételt követő This Isn't Everything You Are és In The End már nem ért el ilyen mértékű sikert, de szintén remek felvételekről van szó. December 20-án jelent meg az album harmadik kislemezként a New York c. dal, amelyhez az együttes a közelmúltban készített zenei videót. A Snow Patrol legújabb klipje egy igazán remek dal mellé készült. A felvétel népszerűségét jelzi, hogy a Grey's Anatomy egy januári epizódjában is felcsendülhetett. Hallgassátok és tekintsétek meg a videót!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music snow patrol klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek snow patrol new york snow patrol new york klippremier snow patrol new york official music video snow patrol new york klip snow patrol new york single snow patrol new york dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr434359513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása