Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

David Guetta - The Alphabeat

2012.04.02. 23:10 engyus

david guetta the alphabeat.jpgHa van olyan dolog, ami évek óta nem változik a könnyűzenei palettán, az David Guetta aktivitása. Népszerűsége töretlen és folyamatosan jelen van a zenei palettán. Szinte nincs olyan időszaka a világ slágerlistáinak, amikor ne szerepelne rajta legalább egy Guetta-dal. A francia DJ legtöbb dala igazi bombaslágerként hódította meg a rajongókat. Ez természetesen a kitűnően kiválasztott társelőadók személyének is köszönhető, ugyanis David Guetta mindig jól választ zenésztársat egy-egy dal elkészítéséhez.

Az előadó legutóbbi nagylemeze augusztus 26-án jelent meg Nothing But The Beat címen. Az eddigi kislemezdalokat szerintem nem kell felsorolnom, úgyis mindenki kívülről fújja őket. Legutóbb a Nicki Minaj közreműködésével készült Turn Me On c. dal és klipje jelenhetett meg. Ezúttal pedig egy kevésbé a pop stílusához közel álló felvétel mellé készült zenei videó. Köztudott hogy a nyár végén kiadott nagylemez két albumból tevődik össze. Az eddig megismert felvételek, azaz a közismert előadókkal elkészített dalok az első lemezről származnak. A másik lemezen pedig csak elektronikus felvételeket hallgathatunk meg, amelyekből hiányzik a vokál és az énekhang. Ezen az albumon kapott helyet a The Alphabeat c. felvétel, melynek videoklipje ma került bemutatásra. Ahogyan maga a zeneszám, a klip is teljes mértékben a jövő futurisztikus világába kalauzol el minket.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music david guetta klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek david guetta the alphabeat david guetta the alphabeat klippremier david guetta the alphabeat official music video david guetta the alphabeat videoklip the alphabeat

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr734359434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása